BARSA NA TEŠKOM GOSTOVANJU: Domaćin je ''ahilova tetiva'' za španskog velikana

V.M.

25. 11. 2023. u 09:30

U prvoj utakmici današnjeg programa La lige, Rajo Valjekano će dočekati Barselonu na ''Valjekasu'' od 14 časova.

БАРСА НА ТЕШКОМ ГОСТОВАЊУ: Домаћин је ахилова тетива за шпанског великана

FOTO: Tanjug/AP

Barsa se mučila pred reprezentativnu pauzu ali je ostvarivala pobede kojima je održala korak za vodećom Đironom i Realom. Nakon poraza u ''El Klasiku'' savladala je Sosijedad pogotkom Arauha u 92. minutu, a posle toga joj je trebala magija Levandovskog da nadoknadi minus protiv slabašnog Alavesa (2:1).

Na sve to Ćavi je dobio loše vesti za vreme pauze jer je ostao bez dva veoma bitna igrača. Gavi je zaradio tešku povredu i neće ga biti do kraja sezone, dok problema sa leđima ima Ter Štegen koji će takođe odsustvovati u narednom periodu.

Generalno ove sezone Barsa ne igra baš dobro na gostvanjima. Iako nema poraz ni na jednoj od šest utakmica van svog stadiona, upisala je ''samo'' tri pobede uz isto toliko remija.

Ipak, Katalonci bi trebali biti jako motivisani na ovoj utakmici jer nisu savladali Rajo na poslednja četiri međusobna duela (dva trijumfa Valjekana uz isto toliko podela bodova) i silno žele da prekinu taj negativni niz.

Što se tiče domaćina, njemu je  pauza došla u dobro vreme jer nije ostvario pobedu već tri kola. Poslednji put kada je trijumfovao bilo je pre više od mesec dana kada je savladao Las Palmas sa 1:0, a posle toga je sakupio dva poena u naredna tri meča, mada vredi napomenuti da je igrao sa timovima koji se nalaze iznad njega na tabeli (Sosijedad, Real, Đirona).

Rajo trenutno zauzima deseto mesto sa 18 osvojenih poena i može se reći da ne igra baš dobro na svom ''Valjekasu'' jer je ostvario samo jednu pobedu na šest odigranih mečeva pred svojim navijačima.

Iako će biti bez par bitnih igrača, verujemo da će Barsa ostvariti trijumf u jednoj ujednačenoj utakmici.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)