BIVŠI FINALISTA LIGE ŠAMPIONA BI DA SE VRATI NA POBEDNIČKI KOLOSEK: Raštimovani gosti pravi protivnik za to

V.M.

01. 12. 2023. u 11:45

NA otvaranju 14. kola Lige 1, Rems će ugostiti Strazbur na ''Ogust-Delonu'' (21.00).

БИВШИ ФИНАЛИСТА ЛИГЕ ШАМПИОНА БИ ДА СЕ ВРАТИ НА ПОБЕДНИЧКИ КОЛОСЕК: Раштимовани гости прави противник за то

Foto Profimedia

Nakon što su izgubili svoje poslednje dve utakmice i primili po tri gola u obe, fudbaleri Remsa će se potruditi da se večeras vrate na pobedničke staze. 

Crveno-beli su naizmenično pobeđivali i gubili u svakom od poslednjih sedam domaćih mečeva, a njihovi navijači će se nadati da će se taj trend nastaviti jer ih je na njihovom terenu pobedio PSŽ pre međunarodne pauze.

Nakon odličnog otvaranja sezone, ''crveno-bele'' je počela da muči realizacija. Na minulih sedam mečeva nisu postizali više od jednog gola, a poslednji put kada su to učinili bilo je tačno pre dva meseca protiv iznenađujućeg fenjeraša Liona (2:0).

Ipak, i pored slabijih igara u poslednje vreme izabranici Vila Stila se nalaze na petom mestu, a ako bi večeras slavili, izjednačili bi se sa četvrtoplasiranim Lilom po broju bodova.

Sa druge strane, Strazbur je zapao u ozbiljnu krizu i ne zna za trijumf na poslednjih šest ligaških utakmica na kojima je prvo doživeo tri poraza, a zatim vezao isto toliko remija.

Iako ga je preuzela ista vlasnička grupa koja poseduje Čelsi, gost nije uspeo da se izdigne iz donjeg doma i trenutno je 14. sa samo dva poena viška u odnosu na Lorijen koji se nalazi na mestu koje garantuje baraž za opstanak u Ligi 1.

Realizacija je veliki problem i za Strazbur koji je na pet gostovanja ove sezone postigao mizerna dva gola.

Ipak, prošle godine je slavio na ovom terenu sa 2:0 i pokušaće da ponovi sličnu partiju.

Mi verujemo da to neće uspeti i da će bivši dvostruki finalista Lige šampiona osvojiti barem bod.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)