PSŽ POVEĆAVA DISTANCU ZA NAJBLIŽIM PRATIOCIMA: Mbape i družina vezali šest ligaških pobeda

V.M.

03. 12. 2023. u 10:21

U prvoj utakmici nedeljnog programa Lige 1, probuđeni Avr će dočekati lidera iz prestonice (13:00).

ПСЖ ПОВЕЋАВА ДИСТАНЦУ ЗА НАЈБЛИЖИМ ПРАТИОЦИМА: Мбапе и дружина везали шест лигашких победа

Foto Profimedia

PSŽ se u prošlom kolu trijumfom nad Monakom (5:2) konačno popeo na prvo mesto tabele Lige 1, a nakon jurečašnjeg poraza drugoplasirane Nice sada ima priliku da se dodatno učvrsti na tronu.

To ne bi trebao biti preveliki problem za Parižane koji su pronašli ritam u domaćem prvenstvu i nalaze se u seriji od šest vezanih trijumfa u Ligi 1, a vredi istaći da za vreme tog niza nisu postigli manje od tri pogotka na utakmici.

Dosta slabije im ide u Ligi šampiona gde su preko nedelje jedva izvukli bod protiv Njukasla pred svojim navijačima. ''Svrake'' su vodile tokom većeg dela meča, ali Mbape je sa bele tačke u poslednjim trenucima održao svoju ekipu na drugom mestu grupe smrti.

Dobra stvar je da kontrolišu svoju sudbinu i ukoliko slave na ''Vestfalenu'' u poslednjem kolu plasiraće se u narednu fazu, dok bi u slučaju remija ili poraza zavisili od ishoda meča Njukasla i Milana od kojih ima dva osvojena boda više.

Sa druge strane, Avr je ušao u elitu ove sezone i jedno je od najprijatnijih iznenađenja. Zauzima veoma visoko deveto mesto, a najveći razlog za to je veliki broj remija koji je odigrao ove sezone.

Čak sedam puta je delio bodove i pokazao je da ume da bude veoma tvrd orah što smo i videli na poslednja dva meča sa Nantom i Monakon (oba meča završena sa 0:0).

PSŽ će biti bez Vorena Zaira Emerija, Kimpembea, Nuna Mendeša i Markinjosa, ali i pored toga mislimo da će ostvariti rutinski trijumf.

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,70)

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu