''DVOGLAVI ORLOVI'' SU U SJAJNOM RITMU: Tradicionalno lak protivnik idealan za nastavak niza

V.M.

04. 12. 2023. u 11:30

U 13. kolu grčke Superlige AEK će dočekati ekipu Arisa. Meč se igra na ''OPAP areni'' sa početkom u 20 časova.

ДВОГЛАВИ ОРЛОВИ СУ У СЈАЈНОМ РИТМУ: Традиционално лак противник идеалан за наставак низа

FOTO: Tanjug/AP

Branilac titule igra veoma dobro u poslednje vreme u domaćem prvenstvu. Ostvario je pet pobeda uz remi na minulih šest duela i zahvaljujući toj sjajnoj seriji ''negirao'' je slabo otvaranje Superlige i sada je treći na tabeli sa četiri poena zaostatka u odnosu na vodeći Panatinaikos od kojeg je odigrao meč manje.

Poslednji trijumf u nizu AEK je ostvario protiv Janjine, a jedini gol na tom meču postigao je Zuber u sedmom minutu utakmice.

Dosta slabije mu ide u Ligi Evrope gde je trenutno treći u grupi ''B'' i boriće se za proleće u Ligi konferencija u poslednjem kolu protiv Ajaksa.

AEK igra dosta tvrdo ove sezone, postigao je samo 22 pogotka u prvenstvu, ali kada povede, to uglavnom znači i da će dobiti meč jer ima jednu od najboljih odbrana u ligi i samo je devet puta vadio loptu iz svoje mreže.

Sa druge strane, Aris je takođe u dobrom ritmu. Slavio je na četiri od poslednjih pet utakmica, a trenutno se nalazi u seriji od dva vezana trijumfa.

Proteklog vikenda šokirao je prvoplasirani Panatinakos pobedivši ga sa 2:0.

Ipak, ako postoji neki tim koji zna kako da savlada Aris, to je onda AEK koji je bio bolji od njega na sve četiri međusobna duela prošle sezone, a mi mislimo da će to i večeras biti slučaj.

NAŠ TIP: 1&0-3 (kvota 2,05)

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije