GOZBA ZA ''VUKOVE'': U goste im dolazi jedna od najgorih odbrana Premijer lige

V.M.

05. 12. 2023. u 14:21 >> 14:21

PETNAESTO kolo najjače fudbalske lige na svetu otvoriće Vulverhempton i Barnli, meč se igra na ''Molinjuu'' sa početkom u 20.30.

ГОЗБА ЗА ВУКОВЕ: У госте им долази једна од најгорих одбрана Премијер лиге

FOTO: Tanjug/AP

Vulvsi su za vikend imali jedan od težih zadataka u Premijer ligi, gostovanje Arsenalu. Pružili su solidnu partiju, čak i zatresli mrežu, ali do boda nisu mogli (1:2).

''Tobdžije'' su rapidno otvorile meč sa dva brza pogotka, da bi u završnici meča Kunja udarcem sa ivice kazenenog prostora postavio konačan rezultat.

Nakon tog meča menadžer ''vukova'' Gari O'Nil je ponovo kritikovao suđenje koje je ove sezone rak-rana za Vulverhempton jer su ga loše sudijske odluke koštale veliki broj bodova, a navijači domaćina su odlučili da u narednim mečevima na ''Molinjuu'' protestuju zbog toga i videćemo šta su pripremili za večerašnji meč.

Vulvsi su trenutno 13. na tabeli i sigurni su na sredini tabeli, a ono što im dodatno daje motiv pred ovaj meč je činjenica da su najbolji fudbal igrali protiv ekipa koje vole da igraju visok presing i imaju veliki posed lopte (savladali Totenhem i Mančester siti), a definitivno je da Kompani to traži od svojih igrača, iako često prave veliki broj grešaka i zbog toga ume da im ''duva promaja'' u odbrani.

Barnli je za vikend ostvario drugu pobedu ove sezone i to veoma ubedljivu jer je na ''Turf muru'' u dominantnom stilu savladao direktnog rivala u borbi za opstanak, Šefild junajted sa 5:0.

To je bio najbolji performans "klaretsa" od kada su se vratili u Premijer ligu i sigurno će podići nivo atomsfere u timu koji se dosta mučio tokom ove kampanje.

Gosti su uz Šefild doživeli najviše poraza od starta prvenstva (čak 11), a uz to su primili i 32 pogotka (preko dva po meču), tako da ne čudi što zauzimaju pretposlednje mesto na tabeli sa četiri boda zaostatka u odnosu na Luton koji je prvi tim iznad crte.

Ipak, tradicija je večeras na strani Barnlija koji je na poslednjih pet međusobnih pet duela ovih timova ostvario tri pobede uz dva remija.

Takođe vredi napomenuti da Vulverhempton slabo igra protiv novopromovisanih timova i na minulih pet mečeva sa takvim ekipama ne zna za pobedu (ove sezone izgubio od Šefilda i remizirao sa Lutonom).

Što se tiče izostanaka, kod domaćin neće biti Hodža i Džonija, dok su pod znakom pitanja Žoze Sa, Pedro Neto i Ait Nuri, ali dobra vest je da se u sastav nakon odrađene suspenzije vraćaju prvotimci Lemina i Gomez.

Sa druge strane neće biti Korka, Bejera, Fostera, Murića i Kalena.

Verujemo da će povratak Lemine i Gomeza značajno unaprediti igru Vulverhemptona i predlažemo duplu šansu na njega uz golove koji su redovna pojava na Barnlijevim mečevima ove sezone.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,54)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)