''PONOS JUGA'' BI DA SE VRATI NA POBEDNIČKU STAZU: Fejenord je doživeo dva teška poraza!

V.M.

07. 12. 2023. u 10:56

U drugom meču današnjeg programa Eredivizije, velikan iz Roterdama će na ''De Kajpu'' ugostiti Volendam (21.00).

ПОНОС ЈУГА БИ ДА СЕ ВРАТИ НА ПОБЕДНИЧКУ СТАЗУ: Фејенорд је доживео два тешка пораза!

FOTO: Profimedia

Domaćin ima dosta lošu nedelju iza sebe koju će želeti brzo da zaboravi. Prvo je porazom od Atletiko Madrida (1:3) izgubio šansu da se nađe u nokaut fazi Lige šampiona, pa će na proleće nastupati u Ligi Evrope, a zatim ga je u derbiju lidera Eredivizije na ''De Kajpu'' savladao PSV sa 2:1.

Fejenord sada zaostaje deset bodova za vodećim ''filipsovcima'' koji su idealni ove sezone (14 pobeda na 14 mečeva), ali i dalje se nalazi na drugom mestu koje garantuje igranje u novom formatu Lige šampiona iduće sezone.

''Ponos juga'' će večeras imati odličnu priliku da zaboravi te neuspehe i vrati se na pobedničku stazu jer dočekuje Volendam koji grca u zoni ispadanja.

Gosti su sakupili samo osam bodova do sada, pretposlednji su na tabeli i zaostaju pet bodova za Almereom koji zauzima mesto koje vodi u baraž za opstanak u Eredviziji.

Fejenord u prvenstvu postiže skoro tačno tri gola po meču (41 pogodak na 14 utakmica) i verujemo da će večeras protiv najgore odbrane lige (36 primljenih golova) prebaciti tu normu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&4-6 (kvota 1,93)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?