OVO VEĆ LIČI NA LANS IZ PROŠLE SEZONE: Četa Franka Eza ne zna za poraz na poslednjih devet mečeva u Ligi 1

V.M.

08. 12. 2023. u 10:56

NA otvaranju 15. kola francuske Lige 1, fudbaleri Monpeljea će na ''Mosonu'' ugostiti Lans (21:00).

ОВО ВЕЋ ЛИЧИ НА ЛАНС ИЗ ПРОШЛЕ СЕЗОНЕ: Чета Франка Еза не зна за пораз на последњих девет мечева у Лиги 1

Foto Profimedia

Domaćin se nalazi u velikim problemima pred ovaj meč. Poslednji trijumf ostvario je još u oktobru, a nakon njega je doživeo tri poraza i odigrao dva remija. Zahvaljujući toj lošoj formi pao je na 14. mesto i ima samo bod više od Lorijena koji zauzima poziciju koja vodi u baraž za opstanak.

Monpelje je proteklog vikenda rutinski poražen od strane Monaka (0:3), a da stvar bude još gora na tom meču direktan crveni karton zaradio je jedan od najboljih igrača ekipe defanzivac, Kiki Kujate. 

Njegov izostanak je veliki problem za četu De Zakarijana, pošto su na tri meča koja je on propustio osvojili samo jedan bod ove sezone. 

Ni povratak pred svoje navijače ne donosi ništa značajno za bivšeg šampiona koji je kod kuće na sedam utakmica ostvario samo jednu pobedu.

Sa druge strane, Lans polako počinje da podseća na ekipu koja je bila najveći hit Lige 1 prošle sezone. Na poslednjih devet ligaških utakmica ostvario je šest pobeda uz tri remija i tako ''negirao'' slab start prvenstva.

Gosti su proteklog vikenda savladali Lion u veoma zanimljivoj utakmici sa 3:2 što im je bio treći trijumf u nizu. Zahvaljujući njemu popeli su se na šesto mesto i sve su bliže pozicijama koje vode u Ligu šampiona.

Četa Franka Eza je ove sezone nastuapala u najjačem evropskom takmičenju, nisu uspeli da se plasiraju u narednu rundu ali su treći u grupi ''B'' pred poslednje kolo i boriće se za plasman u Ligu Evrope.

Večeras očekujemo jedan zanimljvi meč u kojem verujemo da će Lans održati niz neporaženosti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu