ANDERLEHT ISKORISTIO GREŠKE PROTIVNIKA: Standard drugi put gostuje na istom stadionu u tri dana

O. M.

10. 12. 2023. u 12:26

ANDERLEHT dočekuje Standard iz Liježa uu 17. kolu belgijske Pro lige. Utakmica se igra na stadionu "Konstant van der Stok" od 18 časova i 30 minuta.

АНДЕРЛЕХТ ИСКОРИСТИО ГРЕШКЕ ПРОТИВНИКА: Стандард други пут гостује на истом стадиону у три дана

Foto Profimedia

Bića ovo repriza njihovog duela u okvitru Kupa Belgije, odigranog pre samo tri dana. Tada je Anderleht pobedio sa 2:0 i plasirao se u četvrtfinale. 

Iskoristili su igrači domaćeg tima preveliku agresivnost gostiju koji cele sezone napadaju "kao muve bez glave" i to im se na kraju obije o istu. 

Standard često menja i formaciju i stil igre, što im se i obija o glavu. Kada igraju otvorenije, u odbrani počne da duva promaja i onda je goleada neminovna. Slabije ekipe to ne mogu da iskoriste, ali protiv jačih je to katastrofa u najavi.

Anderleht za prvoplasiranim Unionom zaostaje samo četiri boda. Imaju 10 pobeda, dva poraza i četiri remija i takva igra im garantuje borbu za titulu ove sezone, ako nastave sa ovako dobrim rezultatima.

Anderleht je u prošlom kolu ugostio Vesterlo i pobedio sa 3:1. Imali su 36 pokušaja na gol protivnika i tri puta bili precizni. Vesterlo je pokušao da uzvrati, ali je jedini gol postigao u 90. minutu.

Treba reći da Anderleht na prvenstvenu pobedu protiv Standarda čeka od septembra 2021. godine a u međuvrmenu dva puta je izgubio i jednom su igrali nerešeno.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)