KRAJ CRNE SERIJE LEČEA SE NE NAZIRE: Empoli bolje igra protiv jačih ekipa, ali ovu utakmicu "mora" da pobedi

O. M.

11. 12. 2023. u 11:34

U 15. kolu italijanske Serije A Empoli dočekuje Leće. Utakmica je na programu u ponedeljak od 18.30 na stadionu "Karlo Kastelani".

КРАЈ ЦРНЕ СЕРИЈЕ ЛЕЧЕА СЕ НЕ НАЗИРЕ: Емполи боље игра против јачих екипа, али ову утакмицу мора да победи

Foto: EPA

Empoli se bori za opstanak a samo zahvaljujući lošim rezultatima rivala nije trenutno "ispod crte". Stvari su postale nešto bolje za ovu ekipu otkako je Aurelio Andreacoli zamenio Paola Zanetija u septembru.

Zanimljivo je da je Empoli pobedio šampiona Napoli i Fiorentinu, dok je u direktnim susretima sa rivalima u borbi za opstanak ostvario znato lošije rezultate. Izgubio je od Sasuola, Frozinonea, Verone, čak i u Kupu od drugoligaša Ćitadele.

Leče je vezao tri nerešena rezultata i sada u poslednjih deset utakmica ekipa iz Apulje ima po pet poraza i remija. Poslednju pobedu ostvarili su još krajem septembra rotiv Đenove.

Neverovatno da i pored tako očajne forme "đalorosi" imaju solidnih 16 bodova i nalaze se na 13. mestu. To mogu da zahvale jakom startu sezone kada su posle prvih pet kola sakupili čak 11 bodova i jedno vreme čak bili treći na tabeli.

Kola su krenula nizbrdo nakon poraza od Juventusa u torinu kojom prilikom Leče nije uputio nijedan šut na gol Stare dame.

Uprkos predugom nizu bez pobede trener D'Aversa uživa poverenje uprave, a on sam najviše veruje crnogorskom napadaču Nikoli Krstoviću, nekadašnjem članu Crvene zvezde koji je sa četiri pogotka prvi strelac ekipe.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)