DERBI SEZONE U LIGI JEDAN: "Pompeji" brane lidersku poziciju od zahuktalog Boltona

O. M.

11. 12. 2023. u 12:46

SUSRET dve prvoplasirane ekipe zatvoriće 21. kolo engleske Lige jedan. Lider Portsmut na svom Fraton parku od 21 čas dočekuje prvog pratioca Bolton.

ДЕРБИ СЕЗОНЕ У ЛИГИ ЈЕДАН: Помпеји бране лидерску позицију од захукталог Болтона

Profimedia

Portsmut ima odličnu sezonu u Ligi jedan. "Pompeji" su na prvom mestu na tabeli sa 12 pobeda i šest remija. Doživeli su samo jedan poraz, pre tri nedelje kada ih je na Fraton parku Blekpul savladao sa čak 4:0.

Portsmut ima najbolju odbranu u ligi sa 16 primljenih golova, a devet puta su uspeli da sačuvaju mrežu.

Samo je Bolton uzeo više bodova kod kuće od Portsmuta. "Trotersi" zaostaju tri boda za liderom, ali imaju i utakmicu manje.

Oni su u seriji od 11 utakmica bez poraza u svim takmičenjima, od čega šest u ligi, uz pet pobeda i jedan remi bez golova, na gostovanju Oksfordu u poslednjem odigranom prvenstvenom meču. Nisu izgubili na pet poslednjih gostovanja.

Impresivna statistika je da Bolton nije primio gol u poslednjih pet ligaških utakmica. Imaju najbolji napad u ligi sa 37 postignutih golova i treću najbolju odbranu sa 18 primljenih golova. Nisu uspeli da postignu gol u samo dve utakmice, dok su osam puta uspeli da sačuvaju svoju mrežu.

Ove sezone Bolton ima najveći prosečan broj golova na svojim utakmicama sa 3,06 golova po utakmici. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,72)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu