"TRAKTORDŽIJE" DUVAJU ZA VRAT "LISICAMA": Votford ima tim za plej-of

O. M.

12. 12. 2023. u 13:26

IPSVIČ gostuje Votfordu u 21. kolu engleskog Čempionšipa. Utakmica se igra od 20 časova i 30 minuta na Vikaridž roudu.

ТРАКТОРЏИЈЕ ДУВАЈУ ЗА ВРАТ ЛИСИЦАМА: Вотфорд има тим за плеј-оф

FOTO: Profimedia

Domaći tim je deseti na tabeli sa 28 bodova, dva manje od mesta koja vode u plej-of. Votford je skupio po sedam pobeda i remija uz šest poraza. U nekoliko navrata su gubili bodove kada su zasluživali pobede, pre svega u utakmicama sa Kardifom (1:1) i Hadersfildom (0:0) gde su bili apsolutno dominantan tim.

Votford u poslednje vreme igra dobro. Posle serije loših rezultata tokom septembra, značajno su popravili formu i u poslednjih deset utakmica doživeli su samo jedan poraz, od Lestera.

S druge strane, Ipsvič je od početka sezone krenuo jako sa ambicijom da se vrati u Premijer ligu i za sada im ide sve po planu. Trenutno su drugi na tabeli sa bodom manje od lidera Lestera, ali i sa ove pozicije imaju siguran prolaz u elitni razred engleskog fudbala.

Da nije bilo krize tokom novembra u kome su osvojili pet od mogućih 12 bodova i usput ispali iz Liga kupa, "traktordžije" bi sada bile prve na tabeli.

Uprkos dobroj formi domaćina, Ipsvič je blagi favorit u ovom derbiju kola.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&2+ (kvota 1,83)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)