LEVERKUZEN JURI ŠEST OD ŠEST: Moldeova nemoguća misija na Bajareni

O. M.

14. 12. 2023. u 11:26

BAJER iz Leverkuzena dočekuje Molde u šestom kolu grupe H lige Evrope. Utakmica se igra na Bajareni od 18 časova i 45 minuta.

ЛЕВЕРКУЗЕН ЈУРИ ШЕСТ ОД ШЕСТ: Молдеова немогућа мисија на Бајарени

Foto: Profimedia

"Farmaceuti" su prvi na tabeli grupe i odavno su obezbedili prolaz u osminu finala, dok je norveški predstavnik treći sa istim brojem bodova, koliko ima drugoplasirani Karabag.

Ove dve ekipe odlučivaće o drugom putniku u nokaut fazu Lige Evrope i o tome koja će se ekipa preseliti u Ligu konferencija, pošto je četvrtoplasirani Heken bez šansi da se pomeri sa dna tabele.

Leverkuzen ove sezone dominira na svim forontovima. Prvi su u Bundesligi bez poraza sa četiri boda više od najbližeg pratioca Bajerna. Imaju samo tri nerešene, dok su sve ostale utakmice u sezoni pobedili. Kod kuće imaju skor od 11 pobeda i jednog nerešenog, protiv Borusije iz Dortmunda. U Ligi Evrope su jedina ekipa sa maksimalnim učinkom posle pet kola i imaće poseban motiv da grupu završe, a svih 18 bodova.

S druge strane Molde je bez poraza šest utakmica. Sezonu u norveškoj Elitenseriji završili su na četvrtom mestu, ali su izborili Evropu osvajanjem Kupa, savladavši u finalu šampiona Bodo/Glimt sa 1:0.

Oni imaju lošiji međusobni skor od Karabaga, što znači da će morati da ostvare bolji rezultat u Leverkuzenu nego Azeri kod kuće protiv Hekena, što neće biti nimalo lako.

NAŠ PREDLOG: 1-1 (kvota 1,95)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao