KO ĆE SE BORITI ZA SVETSKU TITULU? ''Crveni đavoli'' bi konačno da se plasiraju u finale

V.M.

18. 12. 2023. u 11:20

U prvom polufinalu klupskog Svetskog prvenstva koje se igra u Saudijskoj Arabiji sastaće se Fluminense i Al Ahli (19.00).

КО ЋЕ СЕ БОРИТИ ЗА СВЕТСКУ ТИТУЛУ? Црвени ђаволи би коначно да се пласирају у финале

Foto: Profimedia

Jedna od mnogih nagrada Fluminensea za osvajanje Kopa libertadoresa po prvi put u svojoj istoriji ranije ove godine je plasman u polufinale klupskog Svetskog prvenstva. 

Trikolori stoga prvi put učestvuju u ovom takmičenju i potrudiće se da postanu prva brazilska ekipa od Korintijansa 2012. koja je osvojila titulu.

Šef Fernando Diniz podelio je svoje dužnosti sa privremenim vođenjem reprezentacije Brazila od jula, i to se odrazilo na njihovu formu na domaćem frontu. 

Fluminense je izgubio svoje poslednje dve prvenstvene utakmice na putu do sedmog mesta tabele Serije A i sada bi mogao da oseti poraz u tri uzastopne utakmice prvi put od juna ako se ne plasira u finale. 

Da im neće biti lako videli smo u duelu četvrtfinala između Al Alhija i Al Itihada u  kojem su ''crveni đavoli'' počistili Benzemu i kompaniju sa 3:1.

Nominalni gosti su na ovo takmičenje došli kao prvaci Afrike i pokušaće da doguraju do finala, što im nije pošlo za rukom na njihovih poslednjih pet nastupa u polufinalima. 

Egipatski velikan bi trebalo da bude pun samopouzdanja nakon što je u četvrtfinalu pružio fantastičan nastup protiv ''tigrova'' kojim je produžio svoj niz neporaženosti na devet utakmica i mi verujemo da danas može doći do iznenađenja u Džedi.

NAŠ TIP: 2 (kvota 4,30)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)