REDSI SE ČUVAJU ZA ARSENAL: Gust raspored Liverpula šansa za "čekićare"

O. M.

20. 12. 2023. u 12:00

POZNATA su tri učesnika polufinala engleskog Liga kupa, a za četvrto mesto bore se Liverpul i Vest hem. Ko će se pridružiti Fulamu, Čelsiju i Midlsbrou saznaće se večeras posle susreta na Enfildu koji počinje u 21 čas.

РЕДСИ СЕ ЧУВАЈУ ЗА АРСЕНАЛ: Густ распоред Ливерпула шанса за чекићаре

FOTO: Tanjug/AP

Liverpul je rekorder ovog takmičenja, a prvi od devet pehara osvojio je 1981. godine u finalu protiv Vest hema, kome je to bilo drugo i poslednje finale.

Redsi su proteklog vikenda, remijem protiv Mančester junajteda, prepustili prvo mesti na tabeli Premijer lige Arsenalu, a prethodno su porazom od Rojal union Sen Žiloaz završili grupnu fazu Lige Evrope, pa su tako bez pobede već dve utakmice, ali nije to tako davno bilo, pre 11 dana su savladali Kristal palas.

Kod kuće Liverpul nema poraz od februara kada je sa 5:2 izgubio od Real Madrida u osmini finala Lige šampiona, a utakmica protiv Junajteda je bila prva ove sezone u kojoj "redsi" nisu postigli pogodak.

Liverpul je izraziti favorit, ali treba imati na umu da je menadžer Jirgen Klop uvijeno najavio da će malo kombinovati sastav za današnji meč jer narednog vikenda "redse" očekuje derbi sa Arsenalom.

Vest hem u utakmicu ulazi ohrabren pobedama nad Volfsima i Frajburgom, ali obrazi još bride od petice koju su primili u malom gradskom derbiju od Fulama.

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU "KLADIONIČARSKIH PRIČA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)