''CRNO-BELIMA'' FALI KONSTANTNOST: Gosti su podigli nivo igre u poslednje vreme

V.M.

21. 12. 2023. u 09:51

U okviru 17. kola turske Superlige, Bešiktaš će na ''Tupras stadionu'' ugostiti Alanjaspor (18.00).

ЦРНО-БЕЛИМА ФАЛИ КОНСТАНТНОСТ: Гости су подигли ниво игре у последње време

Foto: Profimedia

Domaćin igra promenljivo tokom čitave sezone, nikako da uhvati konstantnost, a tako je i na poslednjih pet utakmica na kojima je ostvario dve pobede, doživeo isto toliko poraza i odigrao remi.

U prošlom kolu igrao je veliki gradski derbi za Fenerom, držao se prvo poluvreme, ali na kraju je poražen rezultatom 3:1.

Trenutno je peti na tabeli sa 26 osvojenih bodova, a ono što mu daje nadu da može do mesta koja vode u Evropu je činjenica da igra veoma dobro na ''Tupras stadionu'' ove sezone.

Na sedam mečeva kod kuće upisao je pet pobeda i sakupio je 16 poena.

Sa druge strane, Alanja je proigrala i polako započela da se izdiže sa dna tabele.

Na poslednja dva duela savladala je Istanbul uz remi sa Konjom i očigledno je da Fatih Teke koji je skoro preuzeo kormilo uspeva da prodrma ekipu.

Ipak, i pored par dobrih rezultata nalaze se u zoni ispadanja na 18. mestu, ali imaju isto bodova kao i Konjaspor koji je prvi tim iznad crte.

Na poslednjih pet mečeva ovih timova, goleade su redovna pojava, na četiri od pet duela je palo tri ili više gola, a mi verujemo da će to ponovo biti slučaj.

NAŠ TIP: UG 3+ (kvota 1,62)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)