VELIKAN IMAO SREĆE NA ŽREBU: Odiseju u kupu započinje protiv niželigaša

V.M.

21. 12. 2023. u 10:25

U šesnaestini finala holandskog kupa, USV Herkules će ugostiti Ajaks (18:45).

ВЕЛИКАН ИМАО СРЕЋЕ НА ЖРЕБУ: Одисеју у купу започиње против нижелигаша

FOTO: Profimedia

Nakon jednog od najlošijih otvaranja sezone u istoriji kluba, Ajaks je uhvatio zalet i na poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima ne zna za poraz.

Vinuo se na peto mesto tabele Eredivizije, a uz to je osigurao Evropu na proleće zauzveši treće mesto u grupi ''B'' Ligi Evrope, tako da će se ''spustiti'' u Ligu konferencija.

Van et Šip radi sjajan posao od kada je preuzeo kormilo, u poptunosti je preporodio ekipu i zaradio je hvalopspeve koje dobija širom holandskih medija.

Njegova četa danas započinje takmičenje u kupu, koji im je najbolja šansa za trofej ove sezone, a može se reći da su imali sreće na žrebu jer igraju sa niželigažom USV Herkulesom.

Domaćini trenutno nastupaju u četvrtom rangu holandskog fudbala i nisu u dobroj formi jer su na poslednjih pet mečeva ostvarili samo jednu pobedu, tako da nemaju velika očekivanja pred večerašnji duel.

Ipak, gostovanje velikana je velika stvar za klub kao što je Herkules, tako da njegovim igračima sigurno neće izostati motivacije da se dokažu.

Ajaks je znatno kvalitetniji tim i verujemo da će to pokazati na terenu.

NAŠ TIP: prvo poluvreme 2+ (kvota 1,45)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)