VREME JE DA SASUOLO PRORADI KOD KUĆE: Kad "neroverdi" igraju ovo je skoro siguran fiks

O. M.

22. 12. 2023. u 14:18 >> 14:18

SASUOLO dočekuje Đenovu u 17. kolu italijanske Serije A. Utakmica se igra na stadionu "Ćita del Trikolore" od 18 časova i 45 minuta.

ВРЕМЕ ЈЕ ДА САСУОЛО ПРОРАДИ КОД КУЋЕ: Кад нероверди играју ово је скоро сигуран фикс

Tanjug/AP

Sasuolo je nakon nekoliko relativno uspešnih sezona ove godine zapao u krizu i prema sadašnjem stanju na tabeli rekolo bi se da ovu ekipu iznad zone ispadanja drži samo činjenica da "ima i gorih".

Sve to deluje pomalo čudno, kada se ima u vidu kako je ekipa iz Emilija-Romanje igrala ranijih sezona ali i da je ove sezone uspela, i to u dve uzastopne utakmice, da pobedi dve najbolje ekipe serije A u tom, a i ovom trenutku, Juventus i Inter.

Sasuolo je u nizu od tri utakmice bez pobede a u poslednjih 10 kola pobedio je samo slabašni Empoli i to jedva rezultatom 4:3, golom Berardija u drugom minutu nadoknade.

Od početka oktobra u goroj formi od njih su samo Salernitana i Verona. Poslednjih šest utakmica Sasuola je ispoštovalo igru "GG&3+". Ove sezone su jedan od samo dva kluba u ligi koji su na svakoj utakmici primili bar po jedan gol. S druge strane, oni nisu uspeli da postignu gol u četiri utakmice. Samo je Salernitana primila više golova, ali ih vadi solidan napad, postigli su isto golova kao Juventus a više od recimo Lacija.

Pet kola ne znaju za pobedu kod kuće, još od septembra meseca. Srećom po njih, u goste im dolazi novi prvoligaš Đenova koja se muči na strani. Grifoni su pobedili samo na prvom gostovanju sezone kod Lacija, koji im se u međuvremenu osveti u Kupu, a posle su vezali osam utakmica bez pobede, sa samo jednim remijem protiv Udinezea.

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 2,25)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU "KLADIONIČARSKIH PRIČA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!