MILOJEVIĆ NA NIKOLIĆA "Srpski derbi" u Pro ligi Ujedinjenih Arapskih Emirata

O. M.

24. 12. 2023. u 14:09 >> 14:09

DERBI 12. runde i celog prvenstva UAE igra se na stadionu "Al Rašid" u Dubaiju gde od 16 časova i 30 minuta domaći Al Šabab dočekuje gradskog rivala Al Vasl.

МИЛОЈЕВИЋ НА НИКОЛИЋА Српски дерби у Про лиги Уједињених Арапских Емирата

FOTO: Profimedia

Reč je o duelu dve prvoplasirane ekipe Lige i dva najtrofejnija kluba iz najvećeg grada UAE, a srpskim ljubiteljima kladionice i fudbala najzanimljiviji je zbog činjenice da ekipe sa klupe predvode dva naša stručnjaka. Bivši trener Partizana Marko Nikolić je trener Al Šababa, dok Al Vasl s klupe predvodi nekadašnji šef stručnog štaba Crvene zvezde Miloš Milojević.

Milojevićevi "gepardi" su prvi sa 27 bodova, tri više od Nikolićevih "crvenih vitezova" koji inače brane titulu, osvojenu pod komandom portugalskog stručnjaka Leonarda Žardima koji je posle osvojenih lovorika prešao u susedni Katar, tačnije u Al Rajan.

Al Vasl je posle 11 kola neporažen sa osam pobeda i tri remija. U gostima imaju skor od tri pobede i dve nerešene. Ove godine su dva puta gostovali Al Šababu i ostali su neporaženi. U završnici prošlog prvenstva bilo je 2:2, dok je u oktobru ove godine Vasl slavio sa 3:2 u okviru Liga kupa. Pre dve nedelje odigran je revanš u kome je Vasl pobedio sa 3:0 i plasirao se u polufinale.

Šabab je pre mesec dana pretrpeo prvi poraz u prvenstvu kada je kao domaćin izgubio od najtrofejnijeg kluba iz UEA, Al Aina. U prošlom kolu odigrali su nerešeno u gostima .

Teško je predvideti pobednika ovog meča, ali poslednja četiri njihova susreta došla su 3+, pa je to možda najpametniji predlog i za današnji okršaj dve prvoplasirane ekipe.

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,50)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave