IPSVIČ I LESTER NAPADAJU REDINGOV REKORD: Derbi sezone Čempionšipa igra se na "Portman roudu"

O. M.

26. 12. 2023. u 14:01

BOKSING DEJ donosi derbi sezone u Čempionšipu jer se na "Portman roudu" od 20 časova i 45 minuta u Ipsviču sastaju domaće "traktordžije" i "lisice" iz Lestera.

ИПСВИЧ И ЛЕСТЕР НАПАДАЈУ РЕДИНГОВ РЕКОРД: Дерби сезоне Чемпионшипа игра се на Портман роуду

Foto: Profimedia

Ipsvič Taun je veliko iznenađenje ove sezone u Čempionšipu, koji s pravom slovi za najjaču drugu ligu na svetu.

Posle promocije iz Lige jedan prošle sezone, posle 23 kola "traktor bojsi" su na drugom mestu na tabeli i sa 52 boda zaostaju šest bodova za Lesterom, a imaju sedam bodova više od Lidsa i Sautemptona.

Koliko je Ipsvič dobar, iako nije lider na tabeli, govori podatak da je posle 23 kola osvojio više bodova nego što je u ovoj fazi takmičenja imao Reding kada je u sezoni 2005/06. osvojio rekordnih 106 poena.

Svaki tim sa ovim brojem bodova na polovini sezone ušao je u viši razred takmičenja.

Koliko god nečija sezona da je dobra, pre ili kasnije doći će do krize igre i/ili rezultata, a to je slučaj i sa Ipsvičom koji je prethodnog vikenda poražen od Lidsa ubedljivo sa 4:0, a to je bio drugi meč bez pobede pošto su prethodno sa Noričom odigrali 2:2.

Ipsvič je zajedno sa Lesterom najefikasniji tim Lige, ali prima nešto više golova od "lisica" i to je ona razlika koja ih drži na drugom mestu. Iako kod kuće uglavnom pobeđuju, većina tih utakmica dolazi "oba tima daju gol", a pošto im je današnji rival Lester, to je gotovo izvestan ishod i današnje utakmice.

Lester je imao manju krizu početkom novembra kada je vezao dva poraza, ali osim toga i nezasluženog poraza od Hala, "lisice" su bile na nivou za klasu iznad Čempionšipa.

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvote 2,08)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)