DOKLE ĆE UPRAVA ''PLAVACA'' DA TRPI VEJNA RUNIJA? Navijači traže otkaz jednom od najboljih fudbalera u istoriji engleskog fudbala

V.M.

29. 12. 2023. u 10:58

DA li će se agonija Birmingema nastaviti ili će doći do bitnih bodova kada u 25. kolu Čempionšipa bude dočekao Bristol siti na ''Sent Endruzu'' (20.45).

ДОКЛЕ ЋЕ УПРАВА ПЛАВАЦА ДА ТРПИ ВЕЈНА РУНИЈА? Навијачи траже отказ једном од најбољих фудбалера у историји енглеског фудбала

FOTO: Profimedia

Od kada je Vejn Runi preuzeo ekipu sredinom oktobra, sve je krenulo nizbrdo za Birmingem koji je tada bio šesti na tabeli, a sada zauzima razočaravajuće 19. mesto.

Navijači su jako nezadovoljni, žele otkaz čuvenom igraču Mančestera i nije im jasno zašto ga uprava i dalje drži na klupi jer je njegov prethodnik Džun Justas beležio znatno bolje rezultate.

Runi je upisao samo dve pobede od kada je preuzeo ''kormilo'' plavaca i od ekipe koja se borila za plej-of, napravio je tim koji bi mogao da strepi za opstanak.

Na poslednje tri utakmice Birmingem je osvojio samo jedan bod, a posebno je loše odigrao u prošlom kolu kada je u dvoboju bivših premijerligaša poražen od Stouka sa 3:1.

Potpuno je drugačija priča u redovima gostiju koji se nalaze u sjajnom ritmu i večerašnji meč dočekuju u seriji od tri vezana trijumfa. Popularni ''crvendaći'' su pobednički niz započeli protiv Sanderlenda (1:0), a zatim su ''pali'' Hal (3:2) i Votford (4:1).

Pre ove sjajne serije, Bristol je bio ispod Birmingema na tabeli, ali sa devet bodova iz zadne tri utakmice se ''lansirao'' u vrh tabele i nadomak je mesta koja vode u plej-of na osmoj poziciji.

Goleade su redovna pojava kada igraju večerašnji rivali, na četiri od poslednjih pet međusobnih utakmica dolazila je igra 3+, a mi bismo uz pogotke predložili duplu šansu na razigranog gosta.

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,95)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu