ZICER ZA PORTO: Fenjeraš dolazi na ''Dragao''

V.M.

29. 12. 2023. u 12:40

U 15. kolu Primeire fudbaleri Porta će ugostiti poslednjeplasirani Šaves (21:45).

ЗИЦЕР ЗА ПОРТО: Фењераш долази на Драгао

Foto Profimedia

Domaćin je u prošlom kolu imao priliku da se dokopa prvog mesta, ali je u velikom derbiju poražen od Sportinga sa 2:0, pa večerašnji meč dočekuje na trećoj poziciji sa tri boda zaostatka u odnosu na vodeće ''lavove''. 

Porto se sada vraća pred svoje navijače na ''Dragao'' i morao bi da slavi jer dočekuje poslednjeplasiranu ekipu na tabeli, Šaves.

Ipak, ''zmajevi'' su umeli da se ''spotaknu'' kod kuće jer su na šest utakmica kod kuće ostvarili četiri pobede uz poraz od Eštorila i remi sa Arukom.

Što se tiče gosta, on ima košmarnu sezonu, osvojio je samo deset bodova do sada i zacementiran je za dno tabele, ali ni ostale ekipe u zoni ispadnja ne igraju dobro, pa bi ga eventualna pobeda izdigla izvan nje.

Ipak, teško da će do nje doći jer uz jedan od najslabijih napada u ligi (16 pogodaka), imaju ubedljivo najgoru odbranu sa čak 38 primljenih golova.

Na sedam gostovanja do sada Šaves je doživeo šest poraza uz trijumf nad Arukom.

Verujemo da će Porto rutinski odraditi posao pred svojim navijačima.

NAŠ TIP: 1&|1-2 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić