MILAN JE SILOVIT PRED SVOJIM NAVIJAČIMA: Ipak, ako neko zna kako se slavi na ''San siru'' to su neroverdi

V.M.

30. 12. 2023. u 11:35

U jednoj od zanimljivijih utakmica 18. kola Serije A, rosoneri će ugostiti ekipu Sasuola (18:00).

МИЛАН ЈЕ СИЛОВИТ ПРЕД СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА: Ипак, ако неко зна како се слави на Сан сиру то су нероверди

FOTO: Tanjug/AP

Milan je u ovu sezonu ušao sa šampionskim aspiracijama i predviđalo se da će zajedno sa večitim rivalom Interom voditi glavnu reč u prvenstvu, ipak to nije slučaj na polovini takmičenja.

Rosoneri su prečesto ispuštali bodove gde nisu smeli i sada zaostaju već velikih 12 bodova za Interom kojem je glavni rival za Skudeto Juvenuts.

Nije nemoguće da im se Milan približi ako uhvati zalet, ali ako to želi da uradi nema pravo na grešku na narednih nekoliko duela.

Vredi napomenuti odlične igre Luke Jovića koji u poslednje vreme dobija sve veću šansu kod Piolija i postigao je po gol na poslednja tri ligaška susreta na kojima je igrao.

Iskusnog stručnjaka raduje što se njegova četa vraća na ''San siro'' na kojem je upisla tri vezana ligaška trijumfa i pokušaće da nastavi tu sjajnu seriju.

Ali, to će biti težak zadatak jer u grad mode dolazi Sasuolo koji je neporažen na slavnom stadionu još od 2019. godine, a slavio je na poslednje tri posete Milanu uključujući prošlosezonski dominantni trijumf kada su ''neroverdi'' slavili sa 5:2.

Ipak, gosti igraju dosta loše ove sezone, ostvarili su samo jednu pobedu na poslednjih 11 ligaških mečeva i katolički Božić su dočekali na 15. mestu sa tri boda prednosti u odnosu na Kaljari koji je prvi tim ispod crte.

Tradicionalno Sasuolo je poznat kao ekipa koja igra utakmice sa velikim brojem golova i to je slučaj i ove godine jer je na 17 njegovih mečeva viđeno 57 pogodaka.

Milan takođe igra mečeve sa dosta golova (51 na 17 utakmica) i zbog toga verujemo da će se ove subote mreže tresti u velikom broju na ''San siru''.

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,70)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)