''ŽUTI'' ČUVAJU PRVO MESTO: Jure 11. uzastopnu pobedu u svim takmičenjima!

V.M.

31. 12. 2023. u 09:05

U okviru 13. kola izraelskog prvenstva, Hapoel Haifa će ugostiti prvoplasirani Makabi Tel Aviv (19:00).

ЖУТИ ЧУВАЈУ ПРВО МЕСТО: Јуре 11. узастопну победу у свим такмичењима!

FOTO: EPA

Gosti igraju fantastično ove sezone, dominiraju u domaćem prvenstvu i plasirali su se u osminu finala Lige konferencija tako da imaju zaista sjajan prvi deo kampanje koji će pokušati da krunišu trijumfom na večerašnjem duelu. 

Makabi se trenutno nalazi u impresivnoj formi i nanizao je deset pobeda u svim takmičenjima. Poslednju je ostvario pre četiri dana kada je protiv Beitara slavio sa 1:0.

To je takođe bio treći vezani meč na kojem nije primio gol, tako da pored najboljeg napada, ''žuti'' imaju i najkvalitetniju odbranu u ligi.

Makabi je naravno prvi na tabeli, osvojio je čak 31 od moguća 33 boda u dosadašnjem toku takmičenja, šest više od najbližeg pratioca Makabi Haife.

Što se tiče domaćina, on takođe igra dosta dobro i zauzima treću poziciju sa deset bodova zaostatka u odnosu na večerašnjeg rivala.

Ipak, u prošlom kolu je ubedljivo poražen od imenjaka iz Ber Ševe sa 4:0, a zanimljivo je da iako se nalazi u vrhu tabele Hapoel Haifa ima negativnu gol-razliku (15:16).

Tradicija je na strani gosta koji je slavio na osam od poslednjih deset međubosnih duela ovih timova, a mi verujemo da će to i večeras učiniti.

NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 1,60)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)