BRANILAC TITULE JE UHVATIO ZALET: Ne sme kiksirati kako bi održao korak za liderom

V.M.

31. 12. 2023. u 09:21

BIVŠI klub Baraka Bahara, Makabi Haifa će pokušati da upiše petu uzastopnu pobedu kada bude gostovao Hapoelu iz Tel Aviva u okviru 13. kola izraelskog prvenstva (19:30).

БРАНИЛАЦ ТИТУЛЕ ЈЕ УХВАТИО ЗАЛЕТ: Не сме киксирати како би одржао корак за лидером

Foto: Profimedia

Gosti su trostruki uzastopni prvaci Izraela, ali letos su ostali bez arhitekte tog uspeha Baraka Bahara koji se nije lepo proveo u Crvenoj zvezdi, a njegovo mesto zauzeo je bivši trener omladinaca Mesaj Dago.

Menadžeru poreklom iz Etiopije je trebalo vremena da implementira svoj stil fudbala u ekipu, ali od kada je to učinio Makabi je nanizao četiri vezane pobede i popeo se na drugo mesto na tabeli.

Niz je započeo protiv gradskog rivala Hapoela Haife, a nakon toga je redom bio bolji od Ašdoda, Hapoel Hadere i Makabi Bnei Raine.

''Zeleni'' zaostaju šest bodova za prvoplasiranim Makabijem iz Tel Aviva i moraju da nastave da pobeđuju kako bi izvršili pritisak na lidera koji igra gotovo perfektno ove sezone.

Što se tiče Hapoel Tel Aviva, on pruža dobre partije tokom decembra i sa deset osvojenih poena iz poslednjdih pet mečeva izbio je na šesto mesto na tabeli.

Bio je u seriji od tri vezana trijumfa sve do prošlog kola u kojem je poražen imenjaka iz Jerusalima (1:2).

Što se tiče međusobnih duela, Makabi je u velikoj prednosti jer je ostvario deset uzastopnih pobeda protiv večerašnjeg rivala, a mi verujemo da će doći i do 11.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,45)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)