BOLTON JE OSTVARIO TRI UZASTOPNE POBEDE: ''Žuto-crna armija'' je takođe podigla nivo igre

V.M.

01. 01. 2024. u 10:49 >> 10:49

U 26. kolu Lige jedan gledaćemo obračun dve razigrane ekipe kada Bolton ugosti Barton na ''Tafest komjuniti stadionu'' (16:00).

БОЛТОН ЈЕ ОСТВАРИО ТРИ УЗАСТОПНЕ ПОБЕДЕ: Жуто-црна армија је такође подигла ниво игре

Profimedia

Domaćin je ušao u ovu sezonu kao jedan od glavnih konkurenata za plasman u Čempionšip i opravdao je tu ulogu u dosadašnjem toku takmičenja.

Trenutno zauzima drugo mesto na tabeli i zaostaje dva boda za vodećim Portsmutom koji je odigrao meč više, tako da ako Bolton slavi na današnjem susretu izbio bi na vrh tabele.

Samopouzdanje da može to da učini daje mu činjenica da se nalazi u seriji od tri vezane pobede koju je započeo protiv Lejton orijenta, a zatim je nastavio trijumfima nad Linkolnom i Flitvudom.

Glavna odlika ove ekipe dobra napadačka igra, popularne ''lutalice'' su postigle 44 pogotka do sada i samo su Portsmut, odnosno Piterboro više puta tresli mrežu od njega.

Ipak, neće mu biti lako jer na ''Tafest komjuniti stadionu'' dolazi razigrani Barton koji se preporodio nakon smene trenera. 

Gari Mils radi fantastičan posao od kada je postavljen za privremenog menadžera i na poslednja tri susreta njegova četa je ostvarila dve pobede uz remi sa Čarltonom.

Mladi menadžer je očigledno obratio dodatnu pažnju na defanzivu, pošto je trijumfe nad Blekpulom i Šruzburijem ''žuto-crna armija'' ostvarila rezultatom 1:0.

Što se tiče istorijata međusobnih duela, na poslednjih pet obračuna oba tima su upisala po pobedu uz tri odigrana remija.

Gol-gol je dolazio na četiri od tih pet mečeva, uključujući meč iz prve polusezone (1:1), a mi verujemo da će to i danas biti slučaj.

NAŠ TIP: GG (kvota 2,05)

TIP ZA HRABRIJE: 1&GG (kvota 3,20)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!