''KANARINCI'' SU IGRALI DVA UZASTOPNA FINALA KUPA: Mogu li do het-trika?

V.M.

05. 01. 2024. u 08:45

U trećem kolu Kupa Francuske, Po će ugostiti Nant (18.00).

КАНАРИНЦИ СУ ИГРАЛИ ДВА УЗАСТОПНА ФИНАЛА КУПА: Могу ли до хет-трика?

Foto Profimedia

Gosti tradicionalno vole da igraju ovo takmičenje koje su osvajali četiri puta u svojoj istoriji, a u poslednja dva izdanja su dolazili do finala. Pretprošle godine su u njemu bili bolji od Nice sa 1:0, dok su prošle poklekli protiv Tuluza poprilično rutinski, 5:1.

Ipak, ovaj meč ne dočekuju u dobroj formi jer su 2023. godinu završili sa tri uzastopna poraza, a još gore je što su na tim utakmicama dali samo jedan gol, tako je praznična pauza došla u pravo vreme za popularne ''kanarince'' koji su zbog slabih igara pali na tabeli i sada se nalaze nadomak zone ispadanja sa 18 osvojenih bodova.

Neće im biti lako da prekinu taj negativni niz i pored činjenice da igraju protiv drugoligaša jer je Po u sjajnom ritmu i neporažen je na deset uzastopnih mečeva.

U poslednjoj utakmici pred pauzu domaćin je podelio plen sa Troom (1:1) i zauzima peto mesto na tabeli, tako da se nalazi u grupi ekipa koje se bore za plasman u elitu.

Što se tiče samog Kupa Francuske, Nant se sada priključuje takmičenju, dok je Po prvo bio bolji od Šorea (1:0), a zatim i od Kulena (5:1).

Na poslednjih pet utakmica domaćina dolazila je igra gol-gol, a mi verujemo da je trener gostiju poradio na ofanzivnom delu igre svog tima za vreme praznika i zbog toga očekujemo goleadu.

NAŠ TIP: GG (kvota 2,08)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana