LIGA TROFEJ LEČI RANE IZ FA KUPA: Vimbldon i Oksford igraju iznad očekivanja u ligaškom takmičenju, ali kupovi im ne idu najbolje

O. M.

09. 01. 2024. u 13:58 >> 13:59

U okviru osmine finala Liga trofeja, četvrtoligaš Vimbldon dočekuje trećeligaša Oksford junajted. Utakmica se igra od 20 časova i 45 minuta na stadionu "Plau lejn".

ЛИГА ТРОФЕЈ ЛЕЧИ РАНЕ ИЗ ФА КУПА: Вимблдон и Оксфорд играју изнад очекивања у лигашком такмичењу, али купови им не иду најбоље

Profimedia

"Donsi" su za vikend ispali iz FA kupa, porazom od Ipsviča 1:3, ali to nije mnogo uznemirilo nikoga u klubu pošto je prioritet ove sezone pokušaj da se domognu Lige jedan.

Direktna promocija je možda već sad nerealna, jer trećeplasirani Reksam beži već deset bodova, ali je Vimbldon u zoni plej-ofa, na poslednjem mestu koje vodi u doigravanje sa istim brojem bodova (39) koliko ima i "daleki rođak" MK Dons.

Da je Vimbldonu mesto u Ligi jedan govori pobeda protiv lidera trećeg razreda Portsmuta, koga su eliminisali u prethodnoj rundi Liga trofeja impresivnom pobedom od 5:2 u gostima.

Oksford junajted je prošle sezone jedva izborio opstanak u Ligi jedan i ove niko od njih nije očekivao da će se boriti za vrh tabele. Trenutno su peti, sa solidnim izgledima da se nađu u plej-ofu, mada je teško očekivati da u konkurenciji Portsmuta, Boltona, Piterboroa i Derbija mogu da se nadaju i promociji.

Proteklog vikenda ispali su iz FA kupa, očekivano jer im je rival bio Koventri, ali ipak možda previsokim rezultatom u korist nebeskoplavih (6:2).

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,75)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za Novosti otkriva kada će Novak Đoković na trening!

DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za "Novosti" otkriva kada će Novak Đoković na trening!

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković podvrgnut je operaciji kolena na jednoj privatnoj sportskoj klinici u pariskom Petom arondismanu. Povreda meniskusa kolena koju je doživeo pre dva dana na Rolan Garosu na kraju je zahtevala hirurški zahvat, a dugogodišnji poznati srpski hirurg doktor Momčilo Jakovljević je za "Novosti" prokomentarisao šta su njegove kolege uradile u Parizu i koji su sledeći koraci u oporavku Đokovića.

05. 06. 2024. u 14:25

Komentari (0)

NOVOSTI JEDINE IZ SRBIJE NA LICU MESTA! Novak Đoković operisan u Parizu, evo kako je sve proteklo