TADIĆ I DŽEKO ČUVAJU PRVO MESTO: Fener ne prestaje da melje sve pred sobom

V.M.

10. 01. 2024. u 10:15

U zaostaloj utakmici 16. kola lider turskog prvenstva će ugostiti Konjaspor (18.00).

ТАДИЋ И ЏЕКО ЧУВАЈУ ПРВО МЕСТО: Фенер не престаје да меље све пред собом

Alex Nicodim / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Nakon što je prošle sezone poklekao u samoj završnici borbe za titulu, Fener je ove napravio supertim koji je spreman da se bori za tron, što je i pokazao u dosadašnjem toku takmičenja i nakon 18 odigranih kola nalazi se na prvom mestu.

Osvojio je isto bodova kao i drugoplasirana Galata, tako da pravo na kiks ne postoji, a dovoljno o tome koliko su velikani turskog fudbala dominantni govori činjenica da su sakupili 47 od moguća 54 poena do sada.

Fener su preko leta pojačala dva igrača sa Balkana, Edin Džeko i Dušan Tadić, koji igraju sjajno i jedni su od najzaslužnijih za nastupe domaćina.

Odličan posao na klupi radi Ismail Kartal, iskusni stučnjak je implementirao napadački fudbal u svoje izabranike koji su ubedljivo najubitačnija ekipa Superlige sa čak 49 postignutih golova.

Danas će za rivala imati ekipu koja se nalazi tik izvan zone ispadanja, Konjaspor je trenutno 16. na tabeli i jedino što ga drži u ''sigurnoj luci'' je bolja gol-razlika od Pendika, prvog tima ispod crte.

Gosti se muče od samog starta prvenstva, zbog lošeg otvaranja Superlige su smenili Aleksandra Stanojevića, ali ni njegova zamena Hakan Keleš ne uspeva da prodrma ekipu.

Na poslednjem međusobnom duelu ovih timova Fener je slavio sa 4:0, a mi verujemo u sličan rezultat i na današnjem duelu.

NAŠ TIP: 1&3-6 (kvota 1,73)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić