BOLTON JE ZATVORIO SVE PRILAZE SVOM GOLU: ''Lutalice'' nisu primile gol na poslednja četiri susreta!

V.M.

10. 01. 2024. u 11:35

U osmini finala EFL trofeja Akrington će ugostiti branioca trofeja Bolton (20.30).

БОЛТОН ЈЕ ЗАТВОРИО СВЕ ПРИЛАЗЕ СВОМ ГОЛУ: Луталице нису примиле гол на последња четири сусрета!

Foto: Profimedia

Gosti igraju odličnu tokom čitave sezone, a posebno u poslednje vreme i na minulih pet mečeva su ostvarili četiri pobede uz remi sa Lutonom u trećem kolu FA kupa (0:0).

Ono što je dodatno impresivno je da Bolton na poslednja četiri meča nije primio nijedan gol i u potpunosti je zatvorio sve prilaze svom golu.

Popularne ''lutalice'' ističu ozbiljnu kandidaturu za povratak u Čempionšip jer su trenutno drugi na tabeli Lige jedan i zaostaju dva boda za vodećim Portsmutom koji je odigrao dva meča više od njih.

Što se tiče samog EFL trofeja, Bolton je prošle godine u finalu bio bolji od Plimuta sa 4:0, a ove sezone je odbranu trofeja započeo trijumfom nad Port vejlom (2:0).

Danas će za rivala imati Akrington koji se takmiči u Ligi dva, nakon 26 odigranih kola sakupio je 38 bodova i zauzima desetu poziciju na tabeli.

Ono što je glavna odlika domaćina su odlične igre kod kuće, a o tome najbolji svedoči podatak da su ''crveni'' slavili na poslednja tri duela pred svojim navijačima.

Akrington je u prvom kolu EFL trofeja igrao sa Linkolnom i u dramatičnom stilu je odneo pobedu, pogotkom Longelo-Mbulea u 93. minutu.

Interesantno je da su ovi timovi i prošle godine ukrstili koplja u EFL trofeju, samo su tada igrali u polufinalu i Bolton je slavio sa 2:0.

Verujemo u novi trijumf ''lutalica''.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu