PAOK PAO U GRADSKOM DERBIJU: "Ponosu severa" dovoljan i remi za prolaz

O. M.

10. 01. 2024. u 12:33

PAOK gostuje Volosu u revanšu osmine finala grčkog Kupa. Utakmica se igra od 16 časova na stadionu "Pantesaliko" koji će biti prazan.

ПАОК ПАО У ГРАДСКОМ ДЕРБИЈУ: Поносу севера довољан и реми за пролаз

Foto: EPA-EFE/ACHILLEAS CHIRAS

"Ponos severa" dolazi u Volos sa kapitalom od 1:0 iz prve utakmice. PAOK je pre tri dana poražen u gradskom derbiju od Arisa sa 2:1 i to je bio kraj serije od devet pobeda i 11 utakmica bez izgubljene za ekipu našeg reprezentativca Andrije Živkovića.

Taj poraz koštao je crno-bele pada sa prve na treću poziciju tabele Superlige. Andrija Živković je važan šraf u mašineriji "dvoglavog orla", uz bugarina Dimitrova najvažniji, pa je dobra vest za navijače što će se Srbinj vratiti posle nešto dužeg izostanka zbog povrede i oporavka.

Volos je u daleko lošijoj formi, dvanaesti na tabeli sa 14 bodova, samo dva više od Kifisije i Janine.

PAOK-u je posle pobede u prvoj utakmici dovoljan i remi, ali verovatniji ishod je pobeda "crno-belih. U svakom slučaju, Volos nikada nije uspeo da pobedi PAOK u tamičarskoj utakmici pa je teško očekivati da se to desi baš sada.

NAŠ PREDLOG: X2&3+ (kvota 1,80)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)