ŠEŠIRDŽIJE NISU ISKORISTILE ŠANSU PRED SVOJIM NAVIJAČIMA: Sada prolaz dalje moraju da jure na teškom gostovanju

V.M.

16. 01. 2024. u 08:15

U repriznoj utakmici trećeg kola FA kupa Bolton će od 20:45 dočekati Luton.

ШЕШИРЏИЈЕ НИСУ ИСКОРИСТИЛЕ ШАНСУ ПРЕД СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА: Сада пролаз даље морају да јуре на тешком гостовању

Foto Profimedia

Prvi susret ovi timovi su odigrali sedmog januara, šeširdžije nisu uspele da iskoriste prednost domaćeg terena i viđen je remi bez golova, pa će zbog toga prolaz u narednu rundu morati da jure na ''Tagšit komjuniti stadionu''.

Bolton nešto odmorniji dočekuje ovaj susret jer je njegova utakmica za vikend protiv Čeltenama prekinuta u 28. minutu zbog navijača kojem se slošilo na tribinama i klubovi su se dogovorili da zaustave meč i odigraju ga u nekom drugom terminu.

Generalno gledano vonderersi se nalaze u veoma dobroj formi i isključujući remi sa Lutonom slavili su na svojih poslednjih pet utakmica od od kojih su četiri bile u prvenstvu uz jednu u EFL trofeju.

Zahvaljujući toj seriji bivši premijerligaš je preuzeo primat u Ligi jedan i sada zaostaje samo dva boda za vodećim Portsmutom koji je odigrao čak tri meča više od njega.

Sa druge strane, ako uzmemo u obzir da su svi očekivali da će Luton kao poslednjplasirani završiti svoju povratničku sezonu u Premijer ligi, može se reći da pružaju dobre partije iako se nalaze u zoni ispadanja.

Prvi su tim ispod crte sa 16 osvojenih bodova, što je samo poen manje od Evertona koji je odigrao meč više od njega.

Svoj poslednji susret ''šeširdžije'' su odigrale proteklog petka i u derbiju začelja remizirale su sa Barnlijem (1:1).

Što se tiče samog FA kupa, Luton je započeo takmičenje u ovoj fazi, dok je Bolton krenuo od samog starta i do sada je bio bolji od Solihula i Harogejta.

Domaćini nemaju problema sa izostancima pred večerašnji meč, dok će gosti biti bez Nakambe, Lokjera i Kaborea.

Verujemo da ćemo gledati dosta otvoreniji i zanimljiviji meč od onog pre devet dana i očekujemo da oba tima zatresu mrežu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)