BARSA JE IMALA DOSTA SREĆE NA ŽREBU: Kup joj je najbolja šansa za trofej ove sezone!

V.M.

18. 01. 2024. u 11:27

U osmini finala Kupa kralja trećegligaš Unionistas će dočekati Barselonu (19.30).

БАРСА ЈЕ ИМАЛА ДОСТА СРЕЋЕ НА ЖРЕБУ: Куп јој је најбоља шанса за трофеј ове сезоне!

FOTO: Tanjug/AP

Katalonski velikan je imao dosta sreće na žrebu s obzirom na to da su mnogi prvoligaši igrali međusobno u ovoj rundi, a njemu je zapao inferiorni trećeligaš.

Iako je dobro otvorila sezonu, Barsa je pala u završnici 2023. godninu, a nov razočaravajuć rezultat zabeležila je pre nekoliko dana kada je u finalu Superkupa ubedljivo poražena od Real Madrida rezultatom 4:1.

U domaćem prvenstvu je tek četvrta na tabeli, a kako realno nije među glavnim favoritima za osvajanje Lige šampiona, Kup kralja joj je najbolja šansa da pokupi neki trofej ove sezone i ne sme da potceni večerašnjeg protivnika, iako je dosta kvalitetnija od njega.

Što se tiče Unionistasa, on je najveće iznenađenje dosadašnjeg toka takmičenja i na putu do osmine finala izbacio je Gerniku, Sproting Hihon i Viljareal.

Pobeda nad Viljarealom bila je najveća u istoriji ovog kluba, a do nje je došao dramatičnim putem nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Nakon tog trijumfa, gosti su u okviru prvenstva savladali Rajo Mahadondu sa 2:1 i tako su se popeli na 14. mesto grupe ''1'' trećeg ranga španskog fudbala.

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,52)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Evo kako je Novak Đoković pogođen flašom u glavu (VIDEO)