NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za petak

V.M.

19. 01. 2024. u 08:10

FALIO nam je gol Fiorentine da pogodimo treći tiket u nizu, ali spremni smo da započnemo novi pozitivni niz sa sledećim parovima.

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за петак

FOTO: AP/Tanjug

Petak

18.00 Senegal - Kamerun 1X&|0-1 (1,57)

18.30 Hong Kong - Iran 2&3-6 (1,55)

21.00 Inter - Lacio 1 (1,70)

Ukupna kvota: 4,13

Senegal i Kamerun igraju veoma bitan meč koji može biti ključan u borbi za prvo mesto grupe ''C'' tako da očekujemo da obe reprezentacije oprezno počnu, a verujemo da su "lavovi Terange" kvalitetniji i da neće biti poraženi na ovom susretu.

Iran je savladao Palestinu sa 4:1 u prvom kolu Azijskog kupa i očekujemo da će na sličan način pobediti i protiv Hong Konga.

Inter igra fenomenalno, a pritom juri treći uzastopni naslov osvajača Superkupa, kec je fiks.

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)