ZICER ZA VONDERERSE: Bolton konačno ima tim koji može da se plasira u viši rang

V.M.

23. 01. 2024. u 11:14

U 28. kolu engleske Lige jedan, Bolton vonderersi će ugostiti Čeltenam (20.45).

ЗИЦЕР ЗА ВОНДЕРЕРСЕ: Болтон коначно има тим који може да се пласира у виши ранг

Profimedia

Domaćin već par godina igra odlično u Ligi jedan, ali ne uspeva da se dokopa plasmana u Čempionšip, ipak, deluje da će ove sezone konačno to učiniti.

Iako je trenutno četvrti sa pet bodova zaostatka u odnosu na vodeći Portsmut, Bolton je odigrao čak tri meča manje od njega, a ako uzmemo u obzir njegovu formu, kada odigra te utakmice trebalo bi da se nađe na vrhu tabele.

Vonderersi su krajem decembra i početkom januara vezali četiri pobede, ipak ta serija je prekinuta u poslednjem kolu kada ih je savladala ekipa Lejton orijenta (0:1).

Takođe, bivši premijerligaš je skoro eliminisam iz FA kupa od strane Lutona kojem je bio potreban revanš kako bi izbacio Vondererse iz najstarijeg fudbalskog takmičenja na svetu.

Sa druge strane, Čeltenam je igrao jako slabo u prvom delu sezone, ali u poslednje vreme je podigao nivo igre i započeo je beg sa dna tabele.

Da treba obratiti pažnju na goste videli smo u prošlom kolu kada su iznenadili vodeći Portsmut pred svojim navijačim sa 2:1, što im je bila treća pobeda na proteklih pet ligaških utakmica.

Večerašnjih rivali su već odigrali jedan meč ove sezone i tada je bolji bio Bolton sa 3:0, a mi očekujemo da Vonderersi ponovo dođu do tri boda.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,45)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)