TADIĆEVA MAJSTORIJA NIJE BILA DOVOLJNA PROŠLI PUT: Fenerbahče od gotovog napravio veresiju pred gostovanje Bašakšehiru koji je u formi

O. M.

24. 01. 2024. u 12:30

FENERBAHČE će pokušati da produži niz neporaženosti na 11 utakmica u svim takmičenjima kada se u sredu od 18 časova suoči sa Bašakšehirom u gostima.

ТАДИЋЕВА МАЈСТОРИЈА НИЈЕ БИЛА ДОВОЉНА ПРОШЛИ ПУТ: Фенербахче од готовог направио вересију пред гостовање Башакшехиру који је у форми

Profimedia/ IMAGO

Dok Fenerbahče vodi na tabeli turske Super lige, domaćini su trenutno na desetoj poziciji.

Ipak, "kanarinci" će pogrešiti ako se opuste pred ovo gostovanje, jer Bašakšehir ne zna za poraz već devet utakmica. Na svom terenu su takođe vezali devet utakmica bez izgubljene a poslednji put ovde su poraženi krajem septembra prošle godine kada je gostovao Galatasaraj.

S druge strane, navijači Bašakšehira malo su razočarani posle remija u prošlom kolu kada su ispustili vođstvo protiv Karagumruka iako su imali igrača više.

Slično današnjem protivniku i Fenerbahče je u prethodnom kolu ispustio vođstvo i na kraju morao da se zadovolji bodom. Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić izveo je majstorsku asistenciju za 1:0, njegovu sedmu u sezoni, ali to nije bilo dovoljno za tri boda.

Galatasaraj je to iskoristio i ubedljivom pobedom od 5:1 u sudaru dva poslednja šampiona ponizio Trabzon, ali što je za "lavove" još bitnije bodovno se izjednačio sa liderom na vrhu tabele. 

NAŠ PREDLOG: 2&3+ (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)