BIZARNA SITUACIJA: Da li Južna Koreja želi prvo mesto u grupi?

V.M.

25. 01. 2024. u 11:00

VEOMA interesantan meč ćemo gledati na Azijskom kupu u okviru grupe ''E'' kada se sastanu Južna Koreja i Malezija (12.30).

БИЗАРНА СИТУАЦИЈА: Да ли Јужна Кореја жели прво место у групи?

FOTO: AP/Tanjug

Kvalitet je sigurno na strani Južne Koreje koja bi ovaj meč trebala da dobije bez većih problema i verovatno preuzme prvo mesto u grupi, ali pitanje je da li želi da se nađe na čelu grupe ''E''.

Naime, ona je drugi favorit po kladionicama za osvajanje Azisjkog kupa, a prvi je Japan sa kojim se u osmini finala upravo sastaje prvoplasirani iz grupe ''E''.

Japan svakako ne izgleda dobro na terenu i možda nije loše igrati protiv njega dok ne uhvati zalet, ali pitanje je da li ''azijski tigrovi'' žele to da učine.

Ipak, možda četa Jirgena Klinsmana i ne bude prva ako slavi danas jer je trenutno druga zbog lošije gol-razlike (+2) u odnosu na vodeći Jordan (+4) sa kojim je izjednačena po broju bodova (po četiri).

Jordan će igrati sa Bahreinom, dok je Južnoj Koreji rival Malezija koja nije postigla nijedan gol na turniru, a primila ih je čak pet.

Verujemo da će i pored svih kalkulacija nominalni domaćin ići na tri boda, a vreme je i da se najbolji fudbaler Azije Hjon Min Son raspuca pošto je do sada postigao samo jedan gol i to sa bele tačke.

NAŠ TIP: 1-1&4+ (kvota 2,70)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)