DERBI ZAČELJA U BUNDESLIGI: Darmštat od oktobra bez pobede

O. M.

28. 01. 2024. u 11:34

UNION Berlin dočekuje Darmštat na svom "Stadionu pored šumareve kuće" u Kepeniku. Derbi začelja 19. kola Bundeslige na programu je od 15 časova i 30 minuta.

ДЕРБИ ЗАЧЕЉА У БУНДЕСЛИГИ: Дармштат од октобра без победе

Foto: Profimedia

Prošle sezone, Union Berlin je posustao pred kraj i izgubio trku sa nemačkim velikanima. Kad su svi očekivali da "gvozdeni" prebrode dečije bolesti i ove sezone naprave taj korak koji im je nedostajao, oni su iz neobjašnjivh razloga upali u trku za opstanak.

Trenutno su na 15. mestu sa samo 14 bodova iz 17 utakmica.

Pre četiri dana Union Berlin je izgubio od Bajerna sa 1:0 u zaostaloj utakmici 12. kola. Bajern je skoro sve vreme napadao, imao 34 pokušaja na gol, ali jedini uspešan napad dogodio se u 46. minutu. Union Berlin se grčevito branio, šutirajući samo jednom u gol Bajerna. Čudo je da Bajern nije ostvario ubedljiviji trijumf.

Darmštat ne zna za pobedu od početka oktobra, kada je vezao dve, na gostovanju Augzburgu i kod kuće protiv Verdera. To su im ujedno jedine dve u sezoni. Posle toga skupili su još četiri boda iz isto toliko remija, poslednji u prošlom kolu protiv Ajntarhta kada su gubili sa 2:0 a do boda stigli u petom minutu nadoknade.

U prvom delu sezone bilo je 4:1 za Union, a ranije se nikada nisu sretali u Bundesligi. Darmštat je imao više uspeha nekada u "cvajti".

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,95)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)