ŽIRONDINCI DOČEKUJU LIDERA: Anže ne daje mnogo prilika za gol svojim protivnicima

O. M.

29. 01. 2024. u 12:48

LIDER francuske druge lige Anže gostuje Bordou u utakmici 22. kola koja je na programu od 20 časova i 45 minuta.

ЖИРОНДИНЦИ ДОЧЕКУЈУ ЛИДЕРА: Анже не даје много прилика за гол својим противницима

Foto Profimedia

Bordo igra promenljivo od početka sezone, zbog čega je i došao u situaciju da se bori za opstanak. Žirondinci istina imaju solidnih plus pet u odnosu na prvog ispod crte, Ansi, ali takav odnos snaga je stupio tek pre nekoliko nedelja. 

Ostaje da se vidi hoće li Bordo istrajati u formi koju prikazuje u poslednje vreme, kada je izgubio samo od Oksera, ekipe koja se sa Anžeom bori za prvo mesto.

Anže je trenutno najuspešniji tim Druge lige sa 13 pobeda i četiri poraza i remijem posle 21 utakmice. Oni su stabilan tim koji igra oprezno i ne dozvoljava protivnicima više od jednog gola u proseku.

U prošlom kolu Anže je pobedio Kevili-Reven sa 3:2. U uzbudljivoj utakmici igrači gostujuće ekipe postigli su prvi gol u 19. minutu. Usledila je ofanziva Anžea i šest minuta kasnije došlo je do izjednačenja. Do kraja poluvremena Anže je već poveo. U drugom delu meča gosti su izjednačili u 67. minutu. I taman kada smo pomislili da će biti još nerešeno, Farid el Melali je postigao svoj drugi gol u danu, u zadnjim trenucima meča.

Anže je u prethodnom kolu izgubio od Bastije sa 2:0 i bio je to drugi uzastopni poraz pošto su u Kupu izgubili od prvoligaša Bresta. Ranije su pobedili Gengam 1:0, a u gostima Trou sa 4:1.

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,85)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)