"ŠEŠIRDŽIJE" IGRAJU ČVRSTO NA SVOM TERENU: Brajton ove sezone pretplaćen na "oba tima daju gol" igru

O. M.

30. 01. 2024. u 11:15

LUTON dočekuje Brajton u 22. kolu engleske Premijer lige. Utakmica se igra na "Kenilvort roudu" od 20 časova i 45 minuta.

ШЕШИРЏИЈЕ ИГРАЈУ ЧВРСТО НА СВОМ ТЕРЕНУ: Брајтон ове сезоне претплаћен на оба тима дају гол игру

Foto: Profimedia

Obe ekipe u utakmicu ulaze posle uspešnog nastupa u Ef-Ej kupu tokom vikenda. Luton je golom u dubokoj nadoknadi savladao Everton na "Gudisonu" sa 2:1. To je bila druga uzastopna pobeda "šeširdžija" u ovom takmičenju istim rezultatom pošto su prethodno eliminisali Bolton u ponovljenoj utakmici jer je u Lutonu bilo 0:0.

U međuvremenu, odigrali su i derbi začelja Premijer lige sa Barnlijem koji je završen podelom bodova 1:1. Luton je tako vezao četiri utakmice bez poraza, prvi put ove sezone. poslednji poraz doživeli su još u decembru od Čelsija, a i tu su mogli da izbegnu poraz da su malo ozbiljnije ušli u meč.

Brajton je u seriji od šest utakmica bez poraza, ali otkad su sredinom decembra izgubili od Arsenala, nikako da vežu dve pobede. 

"Galebovi" su u poslednja tri meseca izgubili samo tri utakmice, pomenutu od Arsenala, od Čelsija i od Mančester sitija. 

U gostima su vezali četiri utakmice bez izgubljene, dve u Ef-Ej kupu i dve u Premijer ligi. U Kupu su savladali Stouk i Šefild junajted, a u prvenstvu igrali bez pobednika sa Kristal palasom i Vest hemom.

U prvom delu sezone, sredinom avgusta, Brajton je pobedio sa 4:1. Od ulaska u Premijer ligu Luton nije izgubio meč kod kuće sa više od gola razlike. Brajton je u poslednje vreme malo izneverio svoju "sigurnu igru" oba tima daju gol. Galebovi su u prvih 16 kola igrali GG, a na 18 od 21 u Premijer ligi ove sezone.

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 1,95)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)