"ČEKIĆARI" LEČE KUP-RANE: "Trešnjice" bezopasne protiv ekipa iz vrha tabele

O. M.

01. 02. 2024. u 08:59

BORNMUT gostuje Vest hemu u 22. kolu engleske Premijer lige. Utakmica je na programu od 20 časova i 30 minuta.

ЧЕКИЋАРИ ЛЕЧЕ КУП-РАНЕ: Трешњице безопасне против екипа из врха табеле

EPA

"Čekićari" se u poslednje vreme muče sa rezultatima jer nisu pobedili četiri poslednje utakmcie u svim takmičenjima, ali u Premijer ligi imaju solidan niz od šest utakmcia bez poraza.

Doduše, dve poslednje runde su završene nerešeno. Protiv Brajtona su odigrali bez golova, a protiv Šefild junajteda bez pobede su ostali u 13. minutu nadoknade kada je Makbarni postigao gol za "oštrice" iz kaznenog udarca.

Vest hem je na šestom mestu sa 35 bodova, osam manje od petoplasirane Aston vile, deset više od današnjeg rivala i čak 17 više od prve ekipe ispod crte ispadanja, Evertona.

"Čekićari" su pre gostovanja Šefild junajtedu uspeli da ispadnu iz Ef-Ej kupa od ekipe iz Čempionšipa Bristol sitija. posle 1:1 u Londonu u revanšu u Bristolu su rano primili gol a ubrzo posle toga ostali i sa desetoricom igrača što ih je koštalo prolaza u petu rundu.

Od početka novembra, kada je izgubio u gradskom derbiju od Brentforda, Vest hem je izgubio samo jedan premijerligaški meč, ubedljivih 0:5 od gradskog rivala, Fulama. U tom periodu samo je Liverpul sakupio više bodova od izabranika Dejvida Mojsa koji su ispali i iz Liga kupa i to posle katastrofe od "redsa" (1:5).

Ali su u Ligi Evropi osvojili prvo mesto ispred Frajburga, Olimpijakosa i našeg TSC-a iz Bačke Topole.

Pet utakmica nisu izgubili na Londonskom stadionu, ali ima jedna statistička stavka koja navijače "čekićara" brine pred gostovanje Bornmuta - Vest hem igra veoma promenjivo protiv timova iz donjeg dela tabele - u jednaest utakmcia ima pet pobeda, po tri remija i poraza.

Bornmut je proteklog vikenda na najbolji mogući način odgovorio na katastrofu od Liverpula (0:4) u prvenstvu, pošto je sa 5:0 isprašio Svonsi u Kupu. U poslednjih 11 utakmica u svim takmičenjima imaju samo dva pora+za, osim pomenutog od Liverpula izgubili su i od Totenhema. Iako su odigrali jednu utakmciu manje, jer je njihov duel sa Lutonom prekinut zbog kolabiranja kapitena "šeširdžija" na trenu, "trešnjice" su ostvarile četvrti učinak u tom periodu od 19 bdova, a ispred njih su samo Liverpuil, Mančester siti i današnji rival.

A na ukupnoj tabeli, tim Andonija Iraole je 12. sa 25 bodova, devet bodova iznad zone ispadanja, ali problem su im utakmice protiv najboljih timova. Protiv ekipa iz prvih sedam nemaju pobedu u devet dosadašnjih susreta, samo dva boda su osvojili, a na samo jednoj od tih utakmica nisu primili dva ili više golova.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,55)

PREDLOG ZA HRABRIJE: 1&GG (kvota 4,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!