"ZELENI ORLOVI" ŽELE REPRIZU PROŠLOGODIŠNJEG FINALA: Piramidsi vezali pet utakmica bez poraza

O. M.

01. 02. 2024. u 11:38

PROŠLOGODIŠNjI finalist Liga kupa Al Masri dočekuje ekipu Piramidsa u četvrtfinalu najmlađeg egipatskog klupskog takmičenja.

ЗЕЛЕНИ ОРЛОВИ ЖЕЛЕ РЕПРИЗУ ПРОШЛОГОДИШЊЕГ ФИНАЛА: Пирамидси везали пет утакмица без пораза

Foto: Profimedia

Utakmica se igra na stadionu "Borg el Arab" u Aleksandriji od 18 časova i 30 minuta.

Moguće je da u polufinalu dođe do reprize prošlogodišnjeg finala jer će se pobednik ovog duela sastati sa boljim iz utakmice u kojoj branilac trofeja Keramika Kleopatra dočekuje ekipu Smouhe.

"Zeleni orlovi" su u fantastičnoj formi sa šest utakmica bez poraza i skorom od sedam pobeda i po dva remija i poraza u poslednjih 11 mečeva u svim takmičenjima.

Al Masri je grupnu fazu završio sa sedam bodova. Pobedio je dve utakmice a remiziroa sa NBE od koga je početkom novembra katastrofalno poražen u Ligi (0:5). Nedelju dana pre tog poraza izgubili su i od današnjeg rivala, ali znatno teže, može se čak reći i nesrećno, sa 3:2.

Piramidsi su vezali pet utakmica bez poraza. Trenutno su četvrti na tabeli Premijer lige sa dva boda manje od lidera ZED-a. obično su poslednjih godina u ovo vreme bivali lideri egipatskog šampionata sa nekoliko utakmcia više od potonjeg šampiona Al Ahlija, ali ove godine i oni imaju obaveze u Ligi afričkih šampiona pa su zaostali u broju odigrnaih utakmica.

Ne cvetaju im ruže u kontinetalnom takmičenju, ali mora se reći da nemaju nimalo laku grupu, sa Mazembeom, nekadašnjim finalistom Svetskog klupskog prvenstva i sa Sandaunsom iz Južne Afrike. Zanimljivo  je da jedinu pobedu u grupi imaju baš protiv šampiona Konga, dok su protiv Sandaunsa osvojili samo bod u dve utakmice.

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,95)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)