NIŠTA OD DUELA RONALDO-MESI: Portugalac preskače susret sa Interom, sprema se za okršaj sa Mitrom i Sergejom

O. M.

01. 02. 2024. u 12:23

INTER iz Majamija nastavlja turneju po Saudijskoj Arabiji, a posle duela sa Mitrovićevim Al Ahlijem očekuje nas još jedna poslastica - susret sa Ronaldovim Al Nasrom.

НИШТА ОД ДУЕЛА РОНАЛДО-МЕСИ: Португалац прескаче сусрет са Интером, спрема се за окршај са Митром и Сергејом

FOTO: Profimedia

Ipak, do epskog duela dva najbolja fudbalera 21. veka neće doći pošto je trener Nasra Luis Kastro potvrdio da Portugalac neće nastupiti u "Kingdom areni" tako da će ljubitelji fudbala imati priliku da vide samo Lea Mesija u akciji, ali će njemu i ovoga puta društvo praviti novi-stari saigrač Luis Suarez.

Razloge za to treba tražiti u činjenici da je Al Nasr u situaciji da juri Al Hilal na čelu tabele saudijske Pro lige i da Ronaldu treba odmor pred ključna četiri meseca sezone.

Ipak, možda se Ronaldo pojavi u poslednjoj utakmici ovog mini-turnira, osmog februara kada koplja ukrste Nasr i Hilal. 

Al Nasr nije igrao od pretposlednjeg dana prošle godine kada je sa 4:1 savladao Al Tavun posle preokreta. Bila je to peta uzastopna pobeda tima u svim takmičenjima, a četvrta u prvenstvu posle poraza od Al Hilala.

"Vitezovi Nadžda" ove sezone u proseku postižu više od tri gola po meču i zajedno sa Al Hilalom su najefikasniji tim u ligi.

Prava je šteta što Ronaldo neće igrati protiv Intera pošto je osim Mesija, član ekipe sa Floride od ovog januara i Luis Suarez. Popularne "čaplje" iskoristile su pauzu pred početak nove MLS sezone za niz pripremnih utakmica. 

Inter je u ponedeljak igrao sa liderom Pro lige Al Hilalom u utakmici punoj uzbuđenja. Već u 13. minutu "kraljevići" su imali prednost od 2:0, a prvi gol postigao je Aleksandar Mitrović na asistenciju kolege iz reprezentacije Srbije Sergeja Milinkovića Savića.

Na kraju je bilo 4:3, a u strelce su se upisali i Mesi i Suarez za "čaplje", a Malkom za "šefove". Drugi gol za Al Hilal postigao je Abdulah Al Hamdan a proslavio ga je u stilu Kristijana Ronalda.

Inter Majami je poslednji put pobedio u septembru kada je bio bolji od najlošije ekipe Istoka MLS Toronta. Od tada je na 11 utakmica ostvario sedam poraza i četiri remija.

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 2,62)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu