SNOVI O TITULI ISPARAVAJU: Vila se fokusira na borbu za Ligu šampiona

V.M.

03. 02. 2024. u 10:55

U 23. kolu Premijer lige davljenik Šefild junajted će ugostiti četu Unaja Emerija (18:30).

СНОВИ О ТИТУЛИ ИСПАРАВАЈУ: Вила се фокусира на борбу за Лигу шампиона

Foto Profimedia

Upravo je meč današnjih rivala krajem decembra predstavljao početak pada u formi Aston vile koja je tada bila u samom vrhu tabele pre remija sa ''oštricama''.

Nakon toga ''lavovi'' su osvojili samo četiri boda na isto toliko premijerligaških mečeva i pali su na peto mesto, tako da su snovi o tituli ''isparili'' i sada ih očekuje borba za Ligu šampiona.

Ono što najviše brine navijače je slaba nadapačka produkcija u poslednje vreme, Vila je postigla samo jedan gol na protekla tri susreta, ali danas će imati priliku da to popravi jer ide na noge najgoroj odbrani lige.

Šefild je zacementiran za dno tabele sa samo deset sakupljenih bodova, čak devet manje od Lutona koji je prvi tim izvan zone ispadanja.

Domaćin jednostavno nema kvalitet da se takmiči u najjačoj ligi sveta, a toga je svestan i trener Kris Vajlder koji je nakon poraza od Palasa u proteklom kolu (2:3) izjavio da je razliku napravilo to što ''orlovi'' imaju dva igrača koja vrede po 50 miliona funti na terenu, za razliku od njegovog tima koji je promašio veliki broj šansi.

Pored toga što ima najgoru odbranu lige sa 54 primljena gola, Šefild je i napdački najlošija ekipa u Premijer ligi sa samo 19 postignutih pogodaka.

Gosti će biti bez Mingsa, Toresa, Dinja, Buendije i Durana, dok će kod domaćina izostati Baldok, Bašam, Bruster i Igan.

Verujemo da je vreme da se Vila vrati na pobedičku stazu posle tri meča bez trijumfa u prvenstvu.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,75)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!