NAPOLI NIJE DAO GOL NA DVE VEZANE UTAKMICE: Protivnik iz grada ljubavi idealan za prekid posta

V.M.

04. 02. 2024. u 10:23

U 23. kolu Serije A branilac titule će na stadionu ''Dijego Armando Maradona'' dočekati ekipu Verone (15:00).

НАПОЛИ НИЈЕ ДАО ГОЛ НА ДВЕ ВЕЗАНЕ УТАКМИЦЕ: Противник из града љубави идеалан за прекид поста

FOTO: Tanjug/AP

Nakon što je prošle godine osvojio prvu titulu posle 33 godine, Napoli je zadržao većinu igrača preko leta, ali je ostao bez trenera Spaletija i to se ispostavilo kao velika greška uprave koja nije uspela da produži saradnju sa njim.

Prvo Garsija, a zatim i Macari nisu uspeli da nateraju ekipu da igra kao što je to činila pod iskusnim Italijanom i zbog toga se partenopei nalaze na razočaravajućem devetom mestu sa 32 osvojena boda.

Domaćin je imao priliku da osvoji prvi trofej u sezoni kada je krajem januara igrao finale Superkupa sa Interom, ali je poražen rezultatom 1:0, a zatim je remizirao sa Lacijom 0:0, tako da nije postigao gol na dva vezana meča.

Glavni razlog za to je neigranje Osimena koji predvodi Nigeriju na Afričkom kupu nacija, ali danas se na teren vraćaju Kvarackelija i Zambo Angisa koji bi trebali da pokrenu ekipu.

Pogotovo jer će im rival biti slabašna Verona koja se bori za opstanak i nalazi se tik izvan zone ispadanja, ali vrlo brzo se može vratiti u nju jer je ima isto bodova kao Empoli i Kaljari koji su ispod crte.

Gosti su proteklog vikenda poveli protiv Frozinonea, ali ponovo nisu uspeli da sačuvaju prednost i podelili su plen sa novajlijom na ''Bentegodiju''.

U prvom delu sezone Napoli je savladao Veronu sa 3:1, a mi verujemo da je došllo vreme da konačno zatrese mrežu i očekujemo da to učini u prvom poluvremenu.

NAŠ TIP: D|1+ (kvota 1,68)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)