TRADICIONALNA GOLEADA: Dvostruki osvajač Lige šampiona traži bodove za beg iz opasne zone

V.M.

04. 02. 2024. u 11:05

U 23. kolu Premijer lige, Bornmut će na ''Vitalitiju'' ugostiti Notingem forest (15:00).

ТРАДИЦИОНАЛНА ГОЛЕАДА: Двоструки освајач Лиге шампиона тражи бодове за бег из опасне зоне

Foto Profimedia

Nakon dva vezana poraza od Totenhema i Liverpula, domaćin je uspeo da prekine crnu seriju osvojivši bod na gostovanju Vest hemu. Poveo je preko Solankea na samom start meča, ali nije uspeo da sačuva prednost i Vord Prauz je sa bele tačke u 61. minutu postavio konačnih 1:1.

Može se reći da Bornmut ima dosta solidnu kampanju s obzirom da je veoma loše započeo. Andoni Iraola je bio blizu otkaza, ali sada ne da se ne priča o tome već se govori da je Španac jedan od najperspektivnijih trenera u ligi.

Bivši šef struke Rajo Valjekana forsira dopadljiv, napadčki fudbal sa dosta presinga na protivničke defanzivce i njegova filozofija definitivno ''paše'' Premijer ligi.

Trešnjice su trenutno 13. na tabeli sa 26 osvoejenih bodova, a ako trijumfuju mogli bi da se popnu maksimalno na 11. mesto.

Što se tile gostiju oni su u problemu i bore se za opstanak i imaju samo bod više od Evertona koji je prvi tim ispod crte.

Za razliku od Iraole, Stiv Kuper nije uspeo da sačuva svoj posao na klupi ''šumara'', pa ga je zamenio Nuno Espirito Santo koji je donekle prodrmao ekipu i naterao je da igra napadački fudbal.

Forest je postigao gol na svakoj utakmici od kada je Portugalac preuzeo kormilo, ali su ih više primali, pa su u posledinjh pet kola ostvarili dve pobede uz tri poraza.

Ako pogledamo prošlu i ovu sezone, na duelima današnjih rivala goleade su bile redovna pojava (12 pogodaka na tri meča), a mi verujemo da će to i danas biti slučaj.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,92)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)