OBRAČUN VELIKANA: Marselj ne zna za poraz u prvenstvu još od novembra!

V.M.

04. 02. 2024. u 13:22

U velikom derbiju francuskog fudbala Lion će dočekati Marselj od 20:45.

ОБРАЧУН ВЕЛИКАНА: Марсељ не зна за пораз у првенству још од новембра!

Foto Profimedia

Gosti igraju veoma dobro od kada ih je preuzeo Đenaro Gatuzo, Italijan je pronašao pobedničku formuli i radi odličan posao.

Poslednji prvenstveni poraz Marselj je doživeo još u novembru kada ga je savladao Lans, a od tada ja ostvario četiri pobede uz isto toliko remija.

Zbog veoma lošeg starta sezone francuski velikan se nalazi na osmom mestu, ali sigurno je da će se boriti za plasman u Evropu ako nastavi sa ovako dobrim igrama.

Sa druge strane, Lion je igrao odlično krajem prošle godine i pobegao je iz zone ispadnja, ali sada je doživeo dva uzastopna poraza (Avr, Ren) i pao je na 16. mesto, poziciju koja vodi u plej-aut.

Ipak, ekipa očigledno ide u dobrom pravcu od kada je komandu preuzeo Pjer Saž i sa pojačanjima poput Matića, Orbana i Benrame ne bi trebali da imaju problema sa opstankom u Ligi 1.

Što se tiče međusobnih obračuna ovih franuskih giganta, u prvom delu sezone je Marselj slavio sa 3:0 ali svi se sećamo da je taj meč originalno prekinut zbog napada na Lionov autobus pre meča, pa je odigran u drugom terminu.

Danas očekujemo dosta ujednačeniji meč, kvalitet je na strani gosta, ali domaćin ima podršku svojih navijača i zato verujemo da će oba tima zatresti mrežu.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,80)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu