NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za sredu

V.M.

07. 02. 2024. u 08:26

PONOVO nas je rušio jedan par, ovoga puta je to bio poraz Južne Koreje, ali vreme je da "razbijemo maler" i pogodimo današnji tiket

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за среду

Tanjug/AP

Sreda

16.00 Iran - Katar 1 (1,80)

18.00 Nigerija - Južna Afrika 1 (1,63)

20.45 Notingem - Bristol siti 1 (1,55)

Ukupna kvota: 4,55

Na današnjem tiketu se nalaze tri para. Prvi nam stiže sa Kupa Azije gde se sastaju dve neporažene ekipe sa turnira. Iran je naš favorit jer ima kvalitetniji tim. Verujemo da će Taremija i družinu dočekati paklena atmosfera na stadionu u Dohi, ali i pored toga verujemo u pobedu Irana koji je u četvrtfinalu savladao prvog favorita za trofej, reprezentaciju Japana.

Nigerija je naš favorit za trofej na Afričkom kupu nacija. Super orlovi su stigli na turnir bez najboljeg igrača Bajera iz Leverkuzena Bonifejsa i Umara Sadika, ali to nije smetalo Osimenu i družini da stignu do polufinala. Južna Afrika se provukla u grupi, ali je nakon toga iznenadila Maroko pobedivši sa 2:0, da bi u četvrtfinalu na penale izbacila Zelenortska Ostrva. Mi ipak smatramo da je došao kraj iznenađenjima i da će se Nigerijci plasirati u finale kontinentalnog prvenstva.

Notingem forest je zapao u krizu rezultata i možda je ponovljeni meč FA kupa protiv člana Čempionšipa došao u pravo vreme. Pobeda u ovom meču bi "šumarima" sigurno uticala na samopouzdanje pred naredna dva meča Premijer lige koja će odigrati na domaćem terenu gde će tražiti bitne bodove u borbi za opstanak u eliti.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave