"CRVENDAĆI" SE NADAJU NOVOM IZNENAĐENJU: Pao je Vest hem, zašto ne bi mogao i Notingem forest

O. M.

07. 02. 2024. u 11:45

NOTINGEM forest dočekuje Bristol siti u ponovljenoj utakmici šesnaestine finala engleskog Ef-Ej kupa.

ЦРВЕНДАЋИ СЕ НАДАЈУ НОВОМ ИЗНЕНАЂЕЊУ: Пао је Вест хем, зашто не би могао и Нотингем форест

Foto: Profimedia

Prvi meč pre dve nedelje na stadionu "Ašton Gejt" u Bristolu završen je bez golova.

Notingem forest ima iza sebe ne baš uspešan jesenji deo sezone i posle 23 odigrana kola nalaze se na nezavidnom 16. mestu na tabeli Premijer lige, sa samo dva boda više od Evertona koji je prvi tim u zoni ispadanja.

Osim toga, ne ide im u prilog ni činjenica da sa 41 primljenim golom imaju treću najslabiju odbranu u ligi i nema sumnje da će domaćin morati da podigne formu na viši nivo ako želi da obezbedi opstanak.

Posle dve fantastične pobede protiv favorita Mančester junajteda i Njukasla, Notingem je vezao tri prvenstvena meča bez trijumfa, izgubivši od Brentforda sa 3:2, Arsenala sa 2:1, odnosno remijem u prethodnom kolu sa Bornmutom.

U prethodnoj rundi Ef-Ej kupa, "šumari" su eliminisali Blekpul.

S druige strane, ako je suditi po rezultatima u dosadašnjem delu Čempionšipa, Bristol će do kraja šampionata igrati rasterećen, s obzirom na to da se nalazi na sigurnom 14. mestu, bez velikih šansi za plasman u Premijer ligu, ali i daleko od zone ispadanja, a opstanak je bio i primarni cilj ekipe.

Bristol je poslednji prvenstveni trijumf zabeležio krajem decembra u duelu sa Votfordom, posle čega su vezali šest mečeva bez pobede (tri poraza i tri remija), ali treba imati u vidu da su u tom periodu gosti uspeli da eliminišu velikog favorita Vest hem u prethodnom kolu FA kupa, pa zašto onda ne bi i Notingem.

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 2,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)