GOLEADA U NAJAVI: Večerašnji rivali se nalaze u sjajnim formama

V.M.

08. 02. 2024. u 09:43

U četvrtfinalu holandskog kupa na ''Euroborgu'' će se sastati dve razigrane ekipe kada Groningen dočeka Fortunu Sitard (20.00).

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Вечерашњи ривали се налазе у сјајним формама

Foto Profimedia

Iako se takmiči u drugom rangu, Groningen je danas blagi favorit zbog fantastične forme u kojoj se nalazi. Naime, proteklog vikenda jeste izgubio od Dordrehta (0:1), ali je pre toga imao impresivan niz od 14 utakmica bez poraza.

Zbog te odlične forme nalaze se u gornjem domu tabele Erstedivizije, trenutno su šesti i boriće se za ekspresan povratak u elitu iz koje su ispali prošle sezone.

Dobre igre domaćin je preneo i na kup gde su do sada bili bolji od Rajnesburga, Viljema II i Ekselsiora, a zanimljivo je da su sve te trijumfe ostvarili na gostovanjima, tako da će večeras igrati prvu put pred svojim navijačima u ovogodišnjem izdanju takmičenja.

Slično se može reći i za Sitard koji je neporažen na poslednja četiri meča u svim takmičenjima (dve pobede uz isto toliko remija).

Dobro mu ide u prvenstvu gde je trenutno deseti na tabeli i ne strahuje za opstanak već je bliži grupi ekipa koje će se boriti za plasman u Ligu konferencija u nastavku sezone.

Kao i Groningen, Fortuna je sve mečeve u kupu igrala u gostima i redom je pobeđivala Spartu Najkerk, Ajndhoven i Almere siti.

Večerašnji rivali su se prošle sezone susreli dva puta, viđeni su mečevi sa velikim brojem golova i oba puta je slavila Fortuna. Kod kuće 3:1 i u gostima 3:2.

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 2,00)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!