MITAR I SERGEJ OPET TERORIŠU RONALDA? Susret dva najjača saudijska tima zatvara Sezonski kup u Rijadu

O. M.

08. 02. 2024. u 12:32

PRIJATELjSKO trijagonale u Rijadu došlo je do završnog obračuna za pehar koji će pripasti Al Hilalu naših Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković Savića ili Al Nasru Kristijana Ronalda.

МИТАР И СЕРГЕЈ ОПЕТ ТЕРОРИШУ РОНАЛДА? Сусрет два најјача саудијска тима затвара Сезонски куп у Ријаду

Screenshot / AlHilal

Oba tima pobedila su u prethodne dve utakmice Inter Majami Lea Mesija i Luisa Suareza, pa će pobednik ovog meča zasluženo prigrabiti pehar.

Hilal je slavio protiv Majamija u triler utakmici sa 4:3. U strelce su se upisali i Mitrović i Mesi i Suarez, ali je igračem utakmice proglašen Sergej. U drugoj utakmici turnira svet nije video dugo najavljivani "poslednji ples" Mesija i Ronalda jer je Argentinac u igru ušao u 83. minutu kada je rezultat već bio 6:0 za "vitezove", a Portugalac nije bio ni u protokolu. Blistao je Taliska koji je het-trikom kompletirao listu strelaca u koju su se upisali još Otavio, Laport i Maran.

Računajući i trijumf nad franšizom iz MLS-a, Al Hilal je u fantastičnom nizu od 22 pobede i 30 utakmica bez poraza. Poslednji put su izgubili, i to na produžetke, upravo od današnjeg rivala. Bilo je to u finalu Arapskog kupa šampiona kada je Nasr golovima Kristijana Ronalda preokrenuo vođstvo Hilala iako su imali dva igrača manje.

Al Hilal je na dobrom putu da osvoji rekordnu 19. titulu šampiona Saudijske Arabije i preuzme krunu od Al Itihada. Trenutno sede sa sedam bodova više od Nasra na vrhu tabele sa 15 kola do kraja.

Ne računajući pomenuto finale Arapskog kupa šampiona, Nasr nije pobedio Hilala od decembra 2021. godine, a poslednji duel u decembru 2023. godine završen je pobedom "kraljevskog kluba" od 3:0 u kojoj se Mitar ugradio sa dva gola, a Sergej golom i asistencijom.

NAŠ PREDLOG: Al Hilal - Al Nasr 1&GG (kvota 2,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!